Hdmi probléma

Re: Hdmi probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.12.31. 12:02

tominet írta:...A marantznál azt mondták, lehet nem kompatibilisek egymással.(???)

Lehetne, ha 2 évvel ezelőtt beszélgetnénk. De az elmúlt 2 évben, amióta a Dune HD Max létezik, azt gondolom már megszűnt mindenféle HDMI kézfogási probléma. Itt a fórumon se olvasok ilyenről már jó ideje. Még az erősítő másik bemenetét kellene megpróbálni, utána nincs több ötletem. Marantznak nincs frissítése az erősítőhöz?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tominet » 2012.12.31. 10:22

Természetesen ki van kapcsolva az összes eszközön,az erősítőn,tv-n legujjabb soft van.Próbáltam az összes színmélységgel is, nem változott.A marantznál azt mondták ,lehet nem kompatibilisek egymással.(???)
tominet

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.12.29. 20:16

Én nem tudok hozzászólni, szerintem ilyen hiba nem létezhet. A hiba leírása alapján pufferelési gondnak tűnne. Viszont akkor a tévére kötve is így kellene működnie. Ha kábelgond lenne, akkor a képben lennének hibák, nem pedig megakadna.
A videóbeállításoknál ki van kapcsolva a CEC? És ugye nem 12 bites színmélységet használsz? Az erősítőhöz nincs újabb firmware?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Hdmi probléma

HozzászólásSzerző: tominet » 2012.12.24. 10:39

Nemrég vettem egy hd max-ot ha összekötöm az erősítőmmel hdmi-n keresztül úgy hogy a kép is ezen keresztül megy át akkor szakadozik a kép és a hang.Van hogy 5 perc után van hogy azonnal.Ha a tv-be kötöm akkor minden hibátlan,csak így nincs hd hang.Ha az erősítőbe más hdmi-s eszközt dugok pl ps3 vagy egy egreat r6s-t minden tökéletesen működik.Próbáltam más kábellel és mindenféle beállítással és nem változik semmi.Az erősítő típusa marantz nr1602 1,4hdmi-vel.A kábelek monster advanced ultra hdmi-k.A tv lg60pk250.Köszönöm a segítséget.Természetesen a legfrissebb soft van mindegyiken.A hd max-ra próbáltam más softot rakni (régebbit)de nem segített.
tominet

Vissza: HD Max specifikus kérdések