Hálózati meghajtóként való csatlakoztatás

Re: Hálózati meghajtóként való csatlakoztatás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.05.23. 13:27

Kyle írta:Azt szeretném kérdezni, hogyha nem tudom érvényesíteni a garanciát, akkor kb. mennyibe kerülne az alaplapcsere javítási költséggel együtt?

Ezt nem tudom megmondani, azt sem tudom, hogy lehet-e pénzért kapni még Max alaplapot. Ha nem megy garanciálisan, akkor először egy Dune-höz értő szerviznek mutatnám meg, lehet, cserélhető az ethernet vezérlő chip (ha az a rossz).
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.05.23. 13:25

Tisztelt Kyle!

Sajnos a ház felújítás alatt valahogy eltünt a garlevél, és a számla is, csak a regisztrációs kártyám van meg. A Dune Max-ot mindig áramtalanítottam, és semmilyen vihar nem volt nálunk, 17 hónapig tökéletesen működött, előző nap is tudtam vele mozizni, mielőtt tönkre ment. Megszűnt a kapcsolata a routerrel, így semmilyen IP címet nem kapott, a routert, és a kábelt ellenőriztük, az jól működik.
Azt szeretném kérdezni, hogyha nem tudom érvényesíteni a garanciát, akkor kb. mennyibe kerülne az alaplapcsere javítási költséggel együtt?
Előre is köszönöm a válaszát![/quote]
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: leon73 » 2013.05.23. 12:24

Pedig mi még azt hiszem sosem találkoztunk olyan Dune-nel, aminek elromlott volna az ethernet vezérlője (talán villámcsapottat kivéve). Hálózati kártya nincs a Dune-ben, alaplapcserét lehet max. kérni. Azt nézted, hogy kap-e IP-címet a routertől? Esetleg másik hálózatban ki tudod próbálni? A számla vagy a garancialevél azért illene ahhoz, hogy a szerviz bármit tudjon vele kezdeni, valamelyiket jó lenne megtalálni...
[/quote][/quote]

Tisztelt Kyle!

Sajnos a ház felújítás alatt valahogy eltünt a garlevél, és a számla is, csak a regisztrációs kártyám van meg. A Dune Max-ot mindig áramtalanítottam, és semmilyen vihar nem volt nálunk, 17 hónapig tökéletesen működött, előző nap is tudtam vele mozizni, mielőtt tönkre ment. Megszűnt a kapcsolata a routerrel, így semmilyen IP címet nem kapott, a routert, és a kábelt ellenőriztük, az jól működik.
Azt szeretném kérdezni, hogyha nem tudom érvényesíteni a garanciát, akkor kb. mennyibe kerülne az alaplapcsere javítási költséggel együtt?
Előre is köszönöm a válaszát!
leon73

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.05.23. 09:33

leon73 írta:...így valószínűleg a hálózati kártya ment tönkre, mely hibáról más fórumon is olvastam már...

Pedig mi még azt hiszem sosem találkoztunk olyan Dune-nel, aminek elromlott volna az ethernet vezérlője (talán villámcsapottat kivéve). Hálózati kártya nincs a Dune-ben, alaplapcserét lehet max. kérni. Azt nézted, hogy kap-e IP-címet a routertől? Esetleg másik hálózatban ki tudod próbálni? A számla vagy a garancialevél azért illene ahhoz, hogy a szerviz bármit tudjon vele kezdeni, valamelyiket jó lenne megtalálni...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: leon73 » 2013.05.22. 18:49

Tisztelt Dune!

Az a problémám, hogy a Dune HD Max lejátszón valószínűleg meghalt a hálózati kártya, mivel nincs internet, NAS kapcsolata a LAN-on keresztül a Dune és a router közt. Kábel jól működik, a router is, így valószínűleg a hálózati kártya ment tönkre, mely hibáról más fórumon is olvastam már.
Egy év telt el a 2 éves garanciámból, de sajnos nem találom a garancialevelemet, és a számlámat. A regisztrációs kártyám viszont megvan, amivel itt rögtön regisztráltam is, amint megkaptam. Az a kérdésem, hogy a regisztrációs kártyát elfogadják-e garanciaként? Ha nem fogadják el, akkor kb. mennyibe kerülne a hálózati kártya csere?
Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat!
leon73

HozzászólásSzerző: mizurichi » 2012.11.07. 13:25

Igen, 3 féléről, ugyan azzal az eredménnyel.:(((
mizurichi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.11.07. 13:22

Próbáltad többféle torrent fájllal is, többféle oldalról származóval?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: mizurichi » 2012.11.07. 12:55

2 terrás a merevlemez, kb 322gb van rajt. Igen 5percig csak mutatja kékszinben a torrentet,a szélén a két nyíllal, 0kb-al, és és utánna kiírja hogy hiba és kész, ennyi.
mizurichi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.11.07. 12:38

Bárhová teheted a .torrent fájlt, ahol a Dune fájlböngészője látja, és ki tudod választnia benne a távvezérlővel. Ezek szerint fut nálad a Dune letöltőkliense, csak leáll egy hibával pár perc után? Az nem lehet, hogy megtelik a merevlemez? A routeredben be van kapcsolva az UPnP funkció, hogy kinyissa a megfelelő portot a Dune torrentkliensének? Bár ha nem nyitja ki, akkor sem hiszem, hogy hibával kell leállnia, inkább a lemez telhet meg.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: mizurichi » 2012.11.07. 11:36

Igen, letudom tölteni, mentéssel. Most azt oda töltsem a d:Torrent mappába, mivel csak ezt az egyet látja a dune, vagy rögtön tölthetem a düne merevlemezére, és ott kattintsak rá??
1 hete vettem a lejátszót igaz hogy rögtön frissített, de sajnos nem volt semmi ahova telepíthette volna a rendszerfájlokat, de utólag sikerült feltennem egy usb memoriára. A Dunében 2terrás merevlemez van ext2-re formázva.
A menüben a programok között szerepel a torrent kliens, és tegnap amikor betöltötte a pc-röl a torrent fájlt rögtön oda tette be, és nyitott a merevlemezen egy torrent mappát.
De sajnos sem a letöltés sem a feltöltés nem indult el, 5 perc után kiírta hogy hiba. A torrent kliens biztos futott, mert a a felugró menüben csak leállítást lehetett eszközölni.
Ha utorrentel töltöm akkor elindul a letöltés azonnal.
mizurichi

Következő

Vissza: HD Max specifikus kérdések