HD Max ventilátor és webböngésző gond

Re: HD Max ventilátor és webböngésző gond

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.04.09. 12:00

odapottyan01 írta:...Természetesen ha a power gombot nyomva tartom sokáig akkor leáll. De akkor meg nem működik a kis kijelző az előlapján...

Mindez természetes. Ha csak készenlétbe rakod (azaz működik a kijelző), akkor mindössze a HDMI-kimenet lesz kikapcsolva. MInden más működik (csak nem látod k képet), így pl. megy az FTP-szerver, SMB-szerver, torrentezhetne is akár a lejátszó, stb. Ha a Max érzékel belső HDD-t, akkor a ventilátor működik. Készenlétben érzékel, tehát működni fog. A menüben gondolom automatikusra van a ventilátor működése állítva. Ekkor ha kihúzod a HDD-t (akár készenlétben is), le fog állni. Egyébként nem.
Nincs opció a rákérdezésre, mert minek lenne, ha a 0 gombbal bármikor a film 0%-ára (azaz elejére) ugorhatsz? A beállításoknál azt tudod állítani, hogy folytassa-e a filmeket magálót, vagy sem. De indításkor gondold azt, hogy rákérdezett, és nyomd meg a 0-át, ha az elejétől akarod :) Ez sem fárasztóbb, mint egy kérdésnél kiválasztani az IGEN-t, majd arra kattintani, sőt...
Kérlek, ne írj két problémát egy topikba legközelebb!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: odapottyan01 » 2017.04.05. 21:16

Sziasztok!

Hd Max gépet hajtok. Nagyon szeretem. Minden különösebb gonad nélkül működik rajta. Most vettem bele egy 2 Tb-os lemezt. Kezeli szépen, minden lejátszható rajta. Amit viszont észre vettem az az, hogy nem áll le a HDD hűtőventillátor lekapcsolás után ha automatára van állítva. Természetesen ha a power gombot nyomva tartom sokáig akkor leáll. De akkor meg nem működik a kis kijelző az előlapján.
Mit lehet csinálni. Valaki már találkozott ilyennel?

Illetve még egy észrevétel. Ha elkezdek nézni egy filmet amit már elötte néztem, és mondjuk nem néztem végig csak kikapcsoltam, a következő bekapcsolásnál nem az elejétől kezdi el, hanem folytatja ahol abba hagytam. Nincs olyan opció ahol rákérdez hogy mit csináljon ( elejétől - vagy folytassa az abbahagyott epizódtól... )

Köszönök minden infót!

Üdv.

Krisztián
odapottyan01

HozzászólásSzerző: TBone » 2014.02.14. 17:34

Bocs angol a klavim.
De gondolom azert a lenyeg atjott. :)
Udv,
T
TBone

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.02.14. 17:29

TBone írta:...nemi kabellel...

Köszönjük a leírást! Mi történt a magyar billentyűdrivereddel? Kicsit nehéz így olvasnunk...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: TBone » 2014.02.14. 16:55

Sziasztok,
Gondoltam megosztom, hogy most csereltem az enyemben ventilatort, mert meguntam a kinai ventilator zajat.
Egy 50x50x15 mm-es Sunon maglev felfuggesztesu kerult bele cirka 800 HUF-bol.
A tipusa HA50151V4-000U-999. Most hallom a HDD szervot. ;)
Ami fontos, hogy a regi venti 50x50x10 mm-es. Elfer ugyan a 15 mm-es, de a csavarok rovidek lesznek es nem hasznalhato mas fajta csavar, mert a palast alatt nem fer el. A megoldas egy 6-os furo, asszem ekkora a laptavolsag, amivel a VENTILATORBA :!: belesullyeszthetoek az anyak. Igy minden az eredetivel kompatibilis maradhat. A ventit csatlakozo nelkul szallitjak, igy ket lehetoseg van. Vagy levegod az eredetirol a csatlakozot nemi kabellel es forrsztod, szigeteled vagy veszel szerelt csatlakozot es akkor a regit barmikor visszateheted, ha nosztalgiad tamad a "dormogesre". En ezt valasztottam. Ilyenkor fontos, hogy ellenorizd a csatlakozon a polaritast, mert ugy jarsz mint en. Osszekotes utan nem indult el a venti, mert forditott polaritast kapott. Kiszerel, levag, megfordit es mar susog is.
Sok cseresznyet!
Udv,
T
TBone

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.02.10. 11:02

Én a helyedben kivenném ha elromlott, és elvinném egy PC-s alkatrészboltba, hogy ilyet kérek.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: pepe » 2014.02.08. 21:21

Sziasztok,
Milyen könnyen/gyorsan beszerezhető ventillátorra lehet cserélni a bekrepáltat?
Kösz az infót.
pepe

HozzászólásSzerző: jokaig » 2011.08.30. 09:20

Szia!

A ventilátor kikapcsol ha a készülék kikapcsoló gombját hosszasan nyomod! A standby állapotban a ventilátor nem kapcsol ki csak ha a beállítások opció alatt kikapcsolod:-)
jokaig

HD Max ventilátor és webböngésző gond

HozzászólásSzerző: mihaly1963 » 2011.07.01. 09:53

Üdvözlök Mindenkit!

Segítséget szeretnék kérni.
Én egy friss tulaj vagyok.
Tegnap lettem HD Max tulajdonos, de sajnos van egy kis problémám.(persze lehet én vagyok ügyetlen).
Egyik a hűtő ventilátor szörnyen zajos és állandóan megy (stanby állapotban is ?!)pedig az AUTOMATA
opciót választottam.
A másik, nem tudok betűt (csak számot) bevinni a böngésző kereső mezőjébe.
A távszabályzóról nem működik az "egér" funkció sem.Vettem egy vez.nélküli egeret, azzal mozgatható a kurzor.
Egyébbként nagyon tuti a gép.
Ha valaki tud, segítsen.
Köszönöm!
mihaly1963

Vissza: HD Max specifikus kérdések