HD MAX video probléma

Re: HD MAX video probléma

HozzászólásSzerző: kovijani » 2018.12.21. 10:20

Kedves Kyle!

Újra próbáltam mindent. HDMI monitorral, HDMI/S-Video/kompozit TV-vel, de semmi. A TV kompozit, S-Video és HDMI bemeneteit külső forrással teszteltem, működnek. Amire hajlandó az HDMI/S-Video éss kompozit kimeneten az első bekapcsolásutáni boot folyamat alatt a DUNE HD logo és Loading felirat. Amint lefut a boot, utána egyik kimeneten sincs jel, a kijelzőn a Ready után a Sorces felirat jelenik meg. Van esetleg valami hardveres módja a gyári alapbeállításokra történő vissazállásnak? a fórumon levő programokat sajnos nem tudom használni, mert nincs semmi vissazcsatolásom.
Segítséged köszönöm!
Kovijani
kovijani

Re: HD MAX video probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.12.21. 09:08

Azt gondolom, valamelyik kimeneten csak kell adnia képet. Soha nem láttam olyat, hogy minden kimenet egyszerre romlik el. HDMI-n csatlakoztatnám, majd az üzembe helyezési útmutatóban és a kézikönyvben is leírt módon átváltanák HDMI-re. Utána pedig nem automatikusan hagynám a videókimenetet, hanem beállítanám fixre, a legjobbra, amit a TV tud (gondolom 1080p/60 Hz). És figyelnék rá, hogy először a TV-t, majd az erősítőt (ha HDMI-s), végül a lejátszót kapcsoljam be.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HD MAX video probléma

HozzászólásSzerző: kovijani » 2018.12.20. 18:46

Tisztelt Fórumtagok!
Segítséget szeretnék kérni. HD MAx kb egy évenkeresztül használaton kívül volt. Próbáltam életre kelteni és az albbiakat tapasztaltam. Az első feszültség alá helyezé után történő bekapcsoláskor HDMI-n keresztül bejön a DUNE HD MAX bejelentkező képernyő, utána semmi. A kijelzőn a Sources felirat kerül kijelzésre. A lejátszó sem HDMI, sem S-video, sem pedig kompozit video kimeneten nem hajlandó képet megjeleníteni. Több megjelenítőn próbáltam sikertelenül. Amennyiben valakinek van megoldási javaslata megköszönöm.
Üdvözlettel:
Kovijani
kovijani

Előző

Vissza: HD Max specifikus kérdések