HD MAX vs. QLED TV

Re: HD MAX vs. QLED TV

HozzászólásSzerző: etnevel » 2018.04.03. 20:33

Kipróbáltam, amit írtál. Ebben az esetben nem kapcsolt ki a lejátszó, amikor bedugtam a csatlakozót, azonban, amikor elindítottam rajta egy fájl lejátszását, lefagyott a készülék. A power gomb hosszan tartó nyomásával tudtam csak kikapcsolni, másra semmire nem reagált.
Ja!, és a lejátszó képe nem ment át, az írta a tv, "Ismeretlen. Nincs jel.".

További ötlet?
etnevel

Re: HD MAX vs. QLED TV

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.04.02. 22:57

És mi történik, ha csak akkor csatlakoztatod a tévéhez, amikor már bebootolt? Nem halottam olyanról, hogy a TV miatt kapcsolna ki egy Dune.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HD MAX vs. QLED TV

HozzászólásSzerző: etnevel » 2018.03.31. 19:33

Sziasztok!

Évek óta nagy megelégedettséggel használom a DUNE HD MAX készülékem. A minap azonban vettem egy Samsung Q7F QLED tv-t, s ekkor kezdődtek a problémáim.
Egy DENON házimozi erősítőn keresztül, HDMI kábelen van összekötve a Dunem az új tévémmel, mint ahogy a korábbi Full HD-s Samsung LED tévémmel is volt.
Elindítom a Dune-t, megjelenik a Dune logo, elkezdődik a bootolás, majd a 3-as számnál elakad, s mielőtt még befejeződne a bootolás, kikapcsol a Dune (PWR OFF). A HDMI CEC (ARC) ki van kapcsolva mind a tévénél, mind a házimozinál; de próbáltam már úgy is, hogy ezek be voltak kapcsolva.
Ugyancsak próbáltam úgy, hogy a házimozit kiiktattam, s közvetlenül csatlakoztattam a Dune-t a tévéhez, de ugyanez játszódott le: bootolás, számolás, 3-asnál kikapcs.

Van valami ötletetek, mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget.
etnevel

Előző

Vissza: HD Max specifikus kérdések