Törölhetetlen mappa

Re: Törölhetetlen mappa

HozzászólásSzerző: zati105 » 2011.01.27. 20:47

Kösz a segítséget, csak az álltalad ajánlott lemez segített, pedig mindent megpróbáltam még a hiren's cd-n lévő mini linux sem segített.
zati105

Re: Törölhetetlen mappa

HozzászólásSzerző: Black » 2011.01.25. 19:30

Dugd a vinyót egy PC-re és ha van egy letöltött Linux Live CD-d, akkor írd ki optikai lemezre és bootolj be vele, majd utána törölheted a fájlt, akár NTFS, akár ext3 az ominózus partíció fájlrendszere.
Készíthetsz USB vinyóról, pendrive-ról bootolható .iso-s megoldást is.

Ha nincs ilyen CD-d még, akkor letöltheted mondjuk az Ubuntut.
http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download
Black

Törölhetetlen mappa

HozzászólásSzerző: zati105 » 2011.01.25. 10:54

Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy felmásoltam a HDD-re egy filmet, mely annyiból volt más a többitől hogy volt rajta egy 44gb-os file.(Iron Maiden koncert Blu-ray).Másolás után nem bírtam megnyitni a stream mappát sem pc-n sem a max-on.Kétszer másoltam fel a hdd-re először direktben, majd hálózaton hátha én rontottam el valamit, de a hiba ugyanúgy jelentkezett. A forrásanyag hibátlan többször kipróbáltam pc-n.A bosszantó nem az hogy nem tudom lejátszani (semmi mással nem volt gondom) hanem az hogy le sem bírom törölni, sem pc-n sem a max-on keresztül.Szívesen venném a segítségeteket, mert nincs helyem átmenteni a 2TB-nyi anyagot hogy formázzam a hdd-t.Annyit még leírnék hogy a mappa tulajdonjogát pc-n nem engedi megváltoztatni valami oknál fogva.
Köszönöm.
zati105

Vissza: HD Max specifikus kérdések