Bootolás után adott könyvtár megjelenítése

Re: Bootolás után adott könyvtár megjelenítése

HozzászólásSzerző: etnevel » 2014.01.17. 14:42

Ne fárasszátok Magatokat! ;)
Felraktam a legújabb firmware-t és most minden működik rendesen. Sőt, a kezdőképernyő beállítása is lehetővé vált. :)

De azt most is fenntartom, hogy a tavaly áprilisi, majd azt követően a májusi frissítéssel (akkor) valamilyen rejtélyes okból nem ment a wifi adapter.
etnevel

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.17. 12:38

etnevel írta:Ez kicsit meglep, mert ezt Te magad írtad az utolsó béta firmware-nél lévő leírásban...

Hát, akkor azt már elfelejtettem, ahogy látod, olyan régen volt :) De furcsa, mert nem szólnak az Air vevők, hogy gond lenne, az adatpert meg veszik. Utána nézünk ennek a kérdésnek.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: etnevel » 2014.01.17. 11:08

Ez kicsit meglep, mert ezt Te magad írtad az utolsó béta firmware-nél lévő leírásban:

"– Újabb wifi adapterek kezelése várható, de ezzel kapcsolatos lehet az a hiba, hogy a Dune saját HD AIR wifi adaptere nem működik ezzel a frissítéssel :)"

És bizony, ez így is volt: akkor feltelepítettem, sőt, még a következő verziójú firmware-t is (ami, ha jól tudom, az utolsó), és tényleg nem ment a wifi. Ezért is tértem vissza az akkori utolsó stabil verzióra.
etnevel

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.16. 16:13

Mi semmilyen, a Dune HD Air-t érintő problémáról nem tudunk. A létezése óta minden firmware-rel normálisan működik. Miért nem próbálod ki?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Bootolás után adott könyvtár megjelenítése

HozzászólásSzerző: etnevel » 2014.01.16. 15:19

Helló!

A terméktámogatásnál le van írva, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a bootolás után közvetlenül a kívánt könyvtár jelenjen meg a főképernyőn.
Sajnos, ezzel a módszerrel az én gépemen nem tudom beállítani, ugyanis hiányoznak a megfelelő menüpontok. Mind a Kedvencek leugró menüjében, mind a Beállítások menüben.
Gondolom, a firmware verzió miatt nem tudom beállítani. Én a 121018_0846-ast használom. Sajnos, az újabb béta illetve stabil verzióval nem működött a Dune wifi adapterem. (Feltételezem, még most sem, mert én még akkor néztem, amikor az új frissítések kijöttek.)
Újabb vagy régebbi firmware tudja-e ezt a szolgáltatást? Vagy esetleg az én verziómnál is beállítható valahogy?
Illetve javították-e már a wifi adapterrel összefüggő hibát? (A tavaly áprilisi frissítés leírásánál írjátok, hogy ilyen probléma lehet, de utána májusban kijött még egy frissítés, annak azonban nincs leírása. Viszont emlékeim szerint azt is felraktam, s azzal sem működött.)

Előre is köszi a választ!

Üdv!
etnevel

Vissza: HD Max specifikus kérdések