Teljes fagyás SDHC kártya használatakor

Re: Teljes fagyás SDHC kártya használatakor

HozzászólásSzerző: pzoli » 2013.02.16. 20:37

Valahol jogos, de azért itt mégiscsak arról van szó, hogy egy több különböző eszközben (laptop, fényképező, USB-s olvasón keresztül a Dune is) jól működő kártyát beteszel a Dune olvasójába és az merevre fagy, azonnal. Közben kipróbáltam különböző méretű és fajtájú kártyát és a fenti tünetek stabilan jönnek. Ez szerintem egyértelműen sw vagy hw hiba a Duneben.
pzoli

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.16. 20:30

pzoli írta:Ezzel együtt ebben az árkategóriában szerintem elvárható, hogy menjenek az alapfunkciók.

Bizonyosan, de a kártyák és kártyaolvasók terén nem ritka az inkompatibilitás. Ha egy kártyát rendesen kezel a Dune. akkor miért nem tudja a másik kártyagyártó is olyanra csinálnia a termékét, mint az, akiével nincs gond? Persze fordítva is igaz, ha az USB-s kártyaolvasó felismer egy kártyát, akkor a Dune-be épített is megtehetné.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: pzoli » 2013.02.16. 20:24

USB-s pendrive-ról megy simán, mindkét filerendszerrel és most kipróbáltam USB SD olvasóval és megy azzal is. Köszi a tippet!
Ezzel együtt ebben az árkategóriában szerintem elvárható, hogy menjenek az alapfunkciók.
pzoli

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.02.16. 19:47

pzoli írta:Mi a teendő?

Timmy kérdése sejtet egy választ: ne memóriakártyáról akarj filmet lejátszani. Vagy használj másfajtát, eléggé kényes a Dune a kártya típusára, ahogy látom. Külső kártyaolvasón keresztül próbáltad már? Amit linkeltél, az 2 évvel ezelőtti bejegyzés, így nem gondolom, hogy sok változás lenne ezen a téren a firmware-ek kapcsán.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Timmy » 2013.02.16. 19:42

És ez a fagyás csak akkor jön elő, ha SD kártyáról nézel filmet, vagy esetleg USB-n is?
Timmy

Teljes fagyás SDHC kártya használatakor

HozzászólásSzerző: pzoli » 2013.02.16. 19:23

Hello,

Kingston 8GB SDHC kártyáról próbálnék filmet lejátszani. Az egyik NTFS-re van formázva. Ha ezt beteszem a Dune-be, azonnal lefagy, csak a tápkábel kihúzásával lehet újraindítani. A másik FAT32-es, ez legalább megjelenik a Sources menüben. Viszont amit rákattintok egy filmre, megint fagyás, ismét csak a tápkábel kihúzása segít.
Hasonló a jelenség, mint amiről itt írnak: http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=25909
Legujabb firmware (121018_0846) van rajta.

Mi a teendő?
pzoli

Vissza: HD Max specifikus kérdések