Szerző: Kyle » 2011.01.14. 11:59
1. A GUI szebb és látványosabb, mint a Popcorn HTML-alapú menürendszere. Szerintem a Popcorn belső jukebox felületére gondolsz. Azt hiszem, azért irigyled, mert nem használtad még... A Zappiti sokkal rugalmasabb, magyar adatokat is használhatsz, nagyságrendekkel gyorsabb. Ráadásul azt gondolom a felhasználók legnagyobb részét nem érdekli, hogy borítók között lépked, vagy könyvtárrendszerben, és nem akar hosszú időket eltölteni borítók és háttérgrafikák, filmleírások vadászásával. Ettől függetlenül, lehet, hogy lesz a Dune-re is ilyen, de az sosem lesz összemárhető egy külső számítógépes program (pld. Zappiti) sebességével és kényelmével, tehát én (aki ismerem, hogy a Popcorn-on hogy működik) nem kínánnék ilyet a Dune-re.
2. Hogyne, természetesen! Bár nem neveznék több százezer forint alatti árú készüléket prémiumkategóriának, mert a high-end felhasználók megköveznek. De pont az a lényeg, hogy ha jó a szoftver, nem igen kell frissítgetni, nem kell rendszeresen hibákat javítgatni, legfeljebb újabb ötleteket lehet beletenni. Pont a Dune esetében a lejátszás szempontjából kb. 1 éve semmi más érdemi hibáról nem tudok, mint a többkameraállásos DVD-k lejátszása. A DVB-T magyarországi vételt kell megoldani még, hogy úgy működjön minden, ahogy kell rajta. A legutóbbi firmware szeptember végi, ami publikusan elérhető, de a neten megtalálható azért egy novemberi is, nekem meg van decemberim, amiből hamarosan publikus lesz. Azt hiszem, teljesen elfogadható ez az ütem, amikor a következő frissítés általában fejlesztésekről szól, nem hibajavításokról, mint a legtöbb egyéb lejátszó esetén.
Értem a hozzászólásod végét, igazából csak hiányzik most az a lejátszó, amire olyan ritkán van frissítés... Ha privát üzenetben megírod a szervizben lévő Prime-od gyári számát, megnézem, mikor várható pontosan, hogy visszakapod, bár ez általában a HDI európai szervizközpontján múlik. Most, hogy már nem kapható újonan, nincs raktáron se, hogy hiba esetén cseérlhetnénk a hibás részt egy új készülékből, csak az lehet, hogy kiküldjük, és várjuk vissza.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!