Dune HD Qwerty probléma

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Dune HD Qwerty probléma

HozzászólásSzerző: Maxtreme » 2013.07.06. 14:49

Wifi, telefon, sőt wireless billentyűzet és egér is van, de amikor működött (tegnap este) akkor is volt. Ráadásul szerintem csúnya lenne ha mobileszközhöz (is) kitalált eszközt zavarnának ezek a dolgok :)

szerk: Átmentem a szomszédhoz, nála is ugyanez a helyzet 2 gépen is, (pedig náluk a wifi sem zavarhat be, mivel nincs :) )
Asszem ez mehet vissza a boltba.
Maxtreme

Re: Dune HD Qwerty probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.07.06. 13:10

Maxtreme írta:Valaki tapasztalt már ilyet, lehet rajta segíteni, vagy vissza a boltba?...

Vagy rossz, vagy valami zavarja. Nincs a közelében wifi adó, mobiltelefon, Bluetooth eszköz pl.? Ki tudod próbálni másik szobában számítógéppel, vagy másik lakásban, másik gépen?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Dune HD Qwerty probléma

HozzászólásSzerző: Maxtreme » 2013.07.06. 08:41

Üdv mindenkinek

Tegnap vásároltam egy ilyen szerkezetet, és lenne vele egy "kis" problémám.
Tegnap este első kb 15 perces használat után, egyszer csak mindenféle előjel nélkül, nem érzékelte a lejátszó (Dune HD Smart D1) a billentyűzetet. Próbáltam hogy kihúztam az usb vevőt, újracsatlakoztattam, illetve átdugtam másik usb aljzatba, de semmi eredmény. A távvezérlőn villog felül egy sárga led, (gondolom ez a jel keresése lehet) és nem abszolút semmire nem reagált. (még a háttérvilágítás bekapcsolására sem)
Kipróbáltam este az asztali Pc-men is, de ott sem akarta az igazságot.
Ma reggel gondoltam próbálkozok még vele hátha, és csodálkozva tapasztaltam hogy tökéletesen működik (rendeltetésszerűen zölden világított a szóban forgó felső ledsor) viszont miután kikapcsoltam majd újra be, ismét előjött az előző este produkált probléma. Sajna azóta sem tért magához

Valaki tapasztalt már ilyet, lehet rajta segíteni, vagy vissza a boltba? :)

Előre is köszönöm a segítséget és a választ!

szerk: Az mét elfelejtettem írni hogy a távkapcsi akkumulátora természetesen fel van töltve!
Maxtreme

Vissza: Egyéb funkciók