Duo kép elmegy

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Duo kép elmegy

HozzászólásSzerző: Timmy » 2013.03.20. 23:59

A plomba feltépése miatt elméletileg nem érvényes a garancia. De ha kipróbáltad másik HDMI kábellel, esetleg másik TV-n, és a hiba ugyanúgy előjön, akkor add le a lejátszót a garancia levélen található szervizek valamelyikébe.
Timmy

Duo kép elmegy

HozzászólásSzerző: foolishpeople » 2013.03.20. 20:29

Sziasztok!

Rakoncátlankodik a Duo-m. A hibajelenség az, hogy teljesen véletlenszerűen eldobja a képet. Van hogy egyáltalán nincs kép, van hogy csak a menünél nincs (se töltőképernyő) de ha elindítok egy filmet (a kijelzőn látom éppen merre járok) annak meg lesz képe. Ha ilyenkor nyomot egy STOP-ot és visszalép a menübe, akkor megint elmegy. Van olyan is amikor teljesen jól működik. Ez lenne a problémám, de nem ez a gondom.

A gondom pediglen az, hogy bár még van garancia rajta, nem tudom hogy érvényes-e még. Történt ugyanis, hogy rendszermemória telepítése céljából felnyitottam a készülékházat. Ugye ennek az lett a következménye hogy a készülék hátulján lévő "plomba" elszakadt. Úgy tudom lehet pendrive-ot tenni bele anélkül hogy megszűnne a garancia, de ha mégse? Egyébként nem találtam csatlakozót ahova dughattam volna, így -nem nyúlva semmihez- visszacsavaroztam a lemezt.

Érvényes a garancia? Ha igen kihez forduljak a hibával?

Köszönöm a választ!

Józsi
foolishpeople

Vissza: Egyéb funkciók