Szerző: mp_hu » 2011.11.24. 22:21
A másik, távvezérlős topikban nincs az új téma lérehozása gomb, mint itt. Ez volt az ok.
Olvastam a cikket és ugyan én Yadis-t használok, nem Zappitit, de néha használom a DMC-t. Igaz, filmekre nem sok értelmét látom az androidos távirányításnak, lévén ahhoz mindenképpen kell a TV. A buta DLNA renderer akkor lenne tökéletes, ha böngészgetem a tabletről, telefonról a zenéket (NAS-on, máshol - itt a máshol lényeges) és jó lenne, ha a hang az erősítőn keresztül szólalna meg (buta voltam, nem 2012-es Denonom van). Szóval nagyon örülnék egy renderer "fícsörnek".
Igazából nem zavar a frissítés hiánya, mert jól működik, és már MKV chapter támogatás is van. A cikkben említettek igazán nem hoznak lázba (persze jó lehet a plugin történet), mert IP telefonálni nem ezen fogk, közösségi oldalak helyett pedig hasznosabb lenne mondjuk egy Youtube integráció. Itt is igaz az én egyedi szempontomból, hogy nagyon sokat akar a fejlesztő és elveszik a részletekben. A "core" és hozzá szorosan kapcsolódó dolgok fejlesztése szimpatikusabb lenne nekem, mint IP telefon, meg Facebook. De ez már offtopic.
Szóval, ha lehet a HDI felé jelezni, hogy egy magyar user nagyon örülne a DLNA renderer funkciónak, akkor megköszönöm!