Bubu írta:Csak sajat DVB-T stick-el mukodik a DUNE?
Igen, csak a HD Air-rel megy. Különben nem gyártanának sajátot, drágábban, mint egy PC-s tuner...
Bubu írta:Csak sajat DVB-T stick-el mukodik a DUNE?
Kyle írta:hzoli írta:Én próbáltam, de nálam nem látja a NAS a DUNE-be tett tunert.!
Na, de hogy láthatná azt a NAS?? Arról beszéltem, hogy ha a NAS-ra dugod rá a Dune tunert, akkor felismeri, de nem kezeli jól. Erről a Synology-forum.hu-na beszéljünk, mert a Synology-val kapcsolatos kérdés!
hzoli írta:Én próbáltam, de nálam nem látja a NAS a DUNE-be tett tunert.!
Kyle írta:hzoli írta:Esetleg valaki tud-e segíteni, hogy lehet őket összepasszintani?
Házilag sehogy, hiszen egy driver kellene a Synology oprendszerébe. De egyébként látja a tunert a Video Station, szóval csak apró finomítás kellene. Rajta vagyunk az ügyön.
hzoli írta:Kyle írta:Házilag sehogy, hiszen egy driver kellene a Synology oprendszerébe. De egyébként látja a tunert a Video Station, szóval csak apró finomítás kellene. Rajta vagyunk az ügyön.
Ez jól hangzik.
Hol kapok hírt, ha van eredmény?
Kyle írta:Házilag sehogy, hiszen egy driver kellene a Synology oprendszerébe. De egyébként látja a tunert a Video Station, szóval csak apró finomítás kellene. Rajta vagyunk az ügyön.
hzoli írta:Esetleg valaki tud-e segíteni, hogy lehet őket összepasszintani?
tiger írta:Lehet valamit tudni a DVB-c Tuner mikor érkezik...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég