DVB-T tunerek használata

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: DVB-T tunerek használata

HozzászólásSzerző: kerytamas » 2012.05.20. 22:59

Sziasztok!
A napokban próbáltam felvételt készíteni a BD Prime-ba dugott stick-el egy DVB-T műsorról, de a felvétel nem indult el, és a TS fájl sem jelent meg a DVB_recordings mappában.
Azt is észrevettem, hogy képernyőfotó sem készül el, ill. a fájl elmentődik, de csak fekete képpel. Pontosabban csak a műsorról készült kép fekete, az egyéb képernyők felvétele jó.

Nem sűrűn használom ezt a funkciót, de 2011.11.23.-án még működött minden, meg is maradt egy felvétel a DVB_recordings mappában.
Akkor is NTFS-re formázott winchi csatlakozott a géphez, akárcsak most.
November óta persze frissitettem a firmware-t 120202_1544_beta-ra, meg feltettem az LTU és a Transmission alkalmazásokat.
Utóbbiak gyanúsak voltak, de ezeket uninstallálva, sem javult meg a helyzet.

Lehetséges, hogy firmware gond? Novemberben még a 110511_2007_beta volt fenn.
Úgy emlékszem, hogy a Play gombbal indítottam annak idején a felvételt. Lehet, hogy rossz az emlékem?
Régi firmware vissza installálástól kicsit ódzkodom, mert félek, hogy elvesznek a beállításaim.

Volt valakinek hasonló tapasztalata?
kerytamas

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.04.07. 11:32

tiger írta:Szóval az ntfs formázott e-sata winyom nem lesz jó rá?...

Szeritnem azzal is mennie kell, hiszen pl. a mappát létre tudta hozni rajta. De formatáld a lemezt a Dune-nel EXT3-ra, és kiderül, az hiányzott-e neki. Sajnos nem látok a gyártói oldalon sem leírást arról, hogy milyen formátumú lehet a lemez, ahová rögzítünk. Annak idején, amikor megjelent a tuner talán a firmware release note-ban benne volt, hogy milyen fájlrendszerrel működik, de már nem emlékszem. Kipróbáljuk egyébként mi is különböző lemezformátumokkal kedden.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tiger » 2012.04.06. 15:15

Szia!

Szóval az ntfs formázott e-sata winyom nem lesz jó rá?, mert a könyvtárt létre hozza amikor megnyomom a felvételt, de nem tesz bele semmit.

Séf bácsi írta:REC gomb lenyomásával indul a felvétel. Ilyenkor létrehoz egy "DVB_recordings" mappát a merevlemezen, ahová a felvételeket menti.
Én EXT3ra formázott merevlemezt használok, illetve DUNE MAX 110606_1315 firmware-val.

Kép

tiger írta:sziasztok!

Hogyan lehet DVB-t stik használatával felvenni pl. a M1-ről de csak a redording könyvtárat teszi oda a winyora, fileot nem tesz bele!

válaszokat előre is köszi!
tiger

HozzászólásSzerző: Séf bácsi » 2012.04.02. 14:20

REC gomb lenyomásával indul a felvétel. Ilyenkor létrehoz egy "DVB_recordings" mappát a merevlemezen, ahová a felvételeket menti.
Én EXT3ra formázott merevlemezt használok, illetve DUNE MAX 110606_1315 firmware-val.

Kép

tiger írta:sziasztok!

Hogyan lehet DVB-t stik használatával felvenni pl. a M1-ről de csak a redording könyvtárat teszi oda a winyora, fileot nem tesz bele!

Séf bácsi

HozzászólásSzerző: tiger » 2012.03.31. 18:02

sziasztok!

tiger

HozzászólásSzerző: gofri69 » 2011.11.08. 13:49

Kyle írta:
gofri69 írta:DVB-T tunerrel vettem fel egy filmet, utána le is játszotta. Később átneveztem a filmet, akkor már el se indult.

Nem lehet, hogy a kiterjesztést is kitörölted a névből? Illetve csak ez lehet szerintem.

Megmondom őszintén, hogy nem is figyeltem a kiterjesztést az átnevezésnél ( " számítástechnikai beidegződés" ), este megnézem " rendesen".
Köszönöm a választ.
gofri69

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.11.08. 12:28

krisztián1113 írta:Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy milyen úton-módon tudom megváltoztatni a felhasználónevet, mert minden mást enged törölni, csak azt nem?. Előre is megköszönöm a választ!

Sehogy jelenleg.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.11.08. 12:27

gofri69 írta:DVB-T tunerrel vettem fel egy filmet, utána le is játszotta. Később átneveztem a filmet, akkor már el se indult.

Nem lehet, hogy a kiterjesztést is kitörölted a névből? Illetve csak ez lehet szerintem.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: krisztián1113 » 2011.11.07. 23:11

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy milyen úton-módon tudom megváltoztatni a felhasználónevet, mert minden mást enged törölni, csak azt nem?. Előre is megköszönöm a választ!
krisztián1113

HozzászólásSzerző: gofri69 » 2011.11.06. 19:10

DVB-T tunerrel vettem fel egy filmet, utána le is játszotta. Később átneveztem a filmet, akkor már el se indult.
gofri69

ElőzőKövetkező

Vissza: Egyéb funkciók