Szerző: kerytamas » 2012.06.03. 23:43
Sziasztok!
Erőt vettem magamon és feltettem a korábbi 110606, majd a 111122, és végül a 120329 firmware-t, eredmény nélkül. A felvétel semmilletteképpen nem indult. Mindössze azt vettem észre, hogy a 111122 valahogy másképp tárolja le a DVB-T csatornákat. A többi verzió érti egymás csatorna mentéseit, de ezét nem és ez sem a többiét. Persze nem nagy ügy, csak annyi, hogy újra meg kell kerestetni a csatornákat.
Kérlek informáljatok, milyen Recording gombról beszéltek. Nekem Preime-hoz fekete távirányítót adtak, ezen pedig ilyen nincs. A kép mentése az Eject gombbal, a rádió mp3-ba mentése a Play gombbal indítható. És működik is.
A piros gomb a Hangszinkron korrekcióját akarja elvégezni, a nagy piros meg természetesen kikapcsolja a gépet.
Úgy emléxem, a DVB-T felvétel az mp3 felvételhez hasonlóan a Play gombbal indult és ezért vagyok bajban, mert most meg nem.
Tiger-hez hasonlóan a Play-t lenyomva nekem is létrejön a DVB_recordings mappa, de nekem se tesz bele semmit.
(Ezexerint a Play gomb egy jó gondolat, mert fél sikert eredményez.)
Második tuner biztos nem kell. Tigert valószínű az tévesztette meg, hogy a DVB-T műsort nézve a sárga gombot megnyomva ez jelenik meg: Felvétel nem indítható: nincs második tuner
Ami biztos: nekem még novemberben működött 1 tunerrel, NTFS wincseszterrel, ugyan ezzel a konfigurációval.
Nektek megy a felvétel? Milyen firmware alatt?
Vagy mégis az LTU linuxos keretrendszer lehet a ludas?
Még egyet csavarnék a dolgon: Nem lehetne időzített felvételt csinálni? (Persze van 1 Sony DVD felvevőm, de az nem HD.)
Kedves kollegák (sorstársak), jön a foci EB, kezd körmömre égni a dolog!
üdv