belső vinyó

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: belső vinyó

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.07.30. 14:21

A kérdés, hogy a winchestertől melegszik-e? Ki kellene venni, megnézni, anélkül mit csinál. Ha a lemez már csapágyas, akkor az okozhatja ezt. Ha nem a lemeztől van, anélkül is így működne, akkor a lejátszóval van gond, de ilyet még nem igen láttam.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: atiking » 2012.07.30. 13:34

Szia Kyle!

Nekem hd lite 53d-m van.Nem tudom melyik témában írjam a problémám,ezért ide írom (nincs az hd lite 53d-nek külön fóruma).

Mostanában azt vettem észre,hogy rohadtul melegszik a vinyó felőli fedlap.Persze,az a passzív hűtése,

de már a kéznek is nagyon forró,majdnem égető(ez biztos nem egészséges).Sokat megy a torrent,gondolom

ettől van,de azért régebben nem melegedett így.Ezen kívül rengetegszer akadozik a menüben való

navigáláskor,sokszor várni kell 15-25 másodpercet,mire történik valami.Sokszor a filmeknél is

megakad,csak az áramtalanítás segített (utóbbi 3 hónapban).Egy 1TB-os vinyó van benne,jelenleg

48%-os telítettségen.Kábelen megy hozzá a net,de kb. 2 napja nem hajlandó tölteni (csak újraindítás látszik).6 film töltése

lenne folyamatban.Hálózati kapcsolat rendben,ezt ellenőriztem.Mikor nem voltam itthon,asszony mondta,hogy mikor filmet akart

nézni,azt írta ki, hogy üres.Most meg nem üres,csak akadozik,beragad,stb.,aztán áramtalanítás. Rettentő idegesítőek ezek a dolgok,szerintem a melegedéssel függnek

össze.Hiába hagyom lehűlni,pikk-pakk felmelegszik.Hol kezdjem a probléma felderítést?

Mi legyen a következő?Elküldjem vinyóstul a szervíznek?Hol van szervíz (E-digitálban vettem,Pólusban)?Melyik típus a legjobb a Dune-k közül?

Válaszodat előre is köszönöm: Attila
atiking

HozzászólásSzerző: janó » 2011.12.24. 10:49

Köszi megvan, de csak az info gombot kellett megnyomni.
janó

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.12.23. 14:01

Amikor ki van jelölve, megnyomd a POP UP MENU gombot, majd információ. Emlékeim szerint.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: janó » 2011.12.23. 11:07

Sziasztok!

Szintén új HD Max tulajdonos vagyok és azután érdeklődnék, hogy a belső vinyó foglaltságát hogyan tudom ellenőrizni?
janó

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.10.19. 11:12

A kézikönyvben (17. oldal) látszik, hogyan kell formázni.
Kyle
Adminisztrátor

belső vinyó

HozzászólásSzerző: Gábor60 » 2011.10.19. 10:20

Üdv mindenkinek Új vagyok sok kérdéssel!
A belső vinyót tudja-e formázni a HD Max vagy külön kell gépen formázni ?
2T a DVD -imet akarom erre feltenni a többi külsőre megy avval automatikusan elindult nem kért semmilyen beavatkozást
Előre is köszi mindenkinek aki segít egy kezdőnek Gábor60
Gábor60

Előző

Vissza: Egyéb funkciók