Szerző: atiking » 2012.07.30. 13:34
Szia Kyle!
Nekem hd lite 53d-m van.Nem tudom melyik témában írjam a problémám,ezért ide írom (nincs az hd lite 53d-nek külön fóruma).
Mostanában azt vettem észre,hogy rohadtul melegszik a vinyó felőli fedlap.Persze,az a passzív hűtése,
de már a kéznek is nagyon forró,majdnem égető(ez biztos nem egészséges).Sokat megy a torrent,gondolom
ettől van,de azért régebben nem melegedett így.Ezen kívül rengetegszer akadozik a menüben való
navigáláskor,sokszor várni kell 15-25 másodpercet,mire történik valami.Sokszor a filmeknél is
megakad,csak az áramtalanítás segített (utóbbi 3 hónapban).Egy 1TB-os vinyó van benne,jelenleg
48%-os telítettségen.Kábelen megy hozzá a net,de kb. 2 napja nem hajlandó tölteni (csak újraindítás látszik).6 film töltése
lenne folyamatban.Hálózati kapcsolat rendben,ezt ellenőriztem.Mikor nem voltam itthon,asszony mondta,hogy mikor filmet akart
nézni,azt írta ki, hogy üres.Most meg nem üres,csak akadozik,beragad,stb.,aztán áramtalanítás. Rettentő idegesítőek ezek a dolgok,szerintem a melegedéssel függnek
össze.Hiába hagyom lehűlni,pikk-pakk felmelegszik.Hol kezdjem a probléma felderítést?
Mi legyen a következő?Elküldjem vinyóstul a szervíznek?Hol van szervíz (E-digitálban vettem,Pólusban)?Melyik típus a legjobb a Dune-k közül?
Válaszodat előre is köszönöm: Attila