Iso lejátszás

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Iso lejátszás

HozzászólásSzerző: tachy » 2022.02.21. 16:19

Sziasztok! nem tudom szabad e ide írni,de egy torrent oldalról szedtem le "Ncore" Depeche mode The complete dts .Nem tudom így megtalható lesz e?
tachy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.02.21. 10:22

tachy írta:A Depeche mode The complete dts albumgyüjteményről van szó...

Nem ismerem ezt a lemezt, nem tudom milyen formátumban van. De ha adsz egy linket hozzá, akkor meg tudjuk nézni, akár megmutatni a programozóknak is.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tachy » 2022.02.20. 12:54

A Depeche mode The complete dts albumgyüjteményről van szó! megy a zene ,és van hozzá kép ,amin megjelenik a dalszöveg.És amikor ez vált ,akkor történik egy kis akadás.a Solo lite nem csinálta ezt! Dvd iso ! Hdmi -n történik a lejátszás.
tachy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.02.14. 13:20

tachy írta:...egy zenei iso file ,ami elindul de amikor vált a kép egy két másodpercre elakad váltáskor a zene,és ugy folytatódik tovább...

Ahogy maxhim is felvetette, nincs olyan fájlformátum, hogy „zenei ISO”. Van DVD és Blu-ray ISO, amin mondjuk koncertfilm van, ezt nevezed zenei ISO-nak? Vagy lehet SACD ISO fájl, de ott meg nincs képváltás, mert csak hangsáv van. Hol szól, illetve akad a zene, milyen kimeneten, milyen formátumú? Tudsz mutatni egy ilyen „zenei ISO”-t?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2022.02.14. 12:45

A zenei ISO az nem csak hangfájl hanem kép is? Pl. koncert? Mert ha igen, akkor a frekvenciaváltás miatt áll meg egy pillanatra és az teljesen normáli jelenség.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

Iso lejátszás

HozzászólásSzerző: tachy » 2022.02.13. 12:57

Sziasztok! Vettem egy Real vision 4k lejátszót,és az lenne a baj hogy van egy zenei iso file ,ami elindul de amikor vált a kép egy két másodpercre elakad váltáskor a zene,és ugy folytatódik tovább.És elég hamar összezavarodik a menü. Korábban solo lite lejátszó volt,azzal semmi probléma nem volt.Esetleg ötlet az orvoslásra? Köszi Péter
tachy

Vissza: Egyéb funkciók