belső vinyó

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: belső vinyó

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.05.11. 23:16

Így már érthető :D
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Szele » 2019.05.09. 11:59

maxhim írta:
Kyle írta:
Szele írta:Dune HD Pro 4K-ba 2,5"-os SSD-t milyen beépítő kerettel célszerű beszerelni? Tud valaki konkrét típust ajánlani?

Bármilyet, amivel 3,5"-es lemez helyére rakható. Márkát nem tudok mondani, de lényegtelen is. Általában ILYESMIT érdemes venni, ez pont akkora, mint egy 3,5"-es HDD, tehát bizonyosan egyszerű becsúsztatni a Dune fiókjába.

Hova akarjátok beszereleni a Dune HD Pro 4K-ba a merevlemezt? Nincs is belső merevlemez fiókja, így minek hozzá beszerelőkeret? Vagy én értek félre valamit?

A Dune HD Pro 4K Plus-ban van, csak a Plus szó lemaradt :(
Szele

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.09. 10:10

maxhim írta:...Vagy én értek félre valamit?

Szerintem elírás az első posztban Szele-től, Max 4K lehet, én is annak megfelelően válaszoltam, nem hiszem, hogy a Pro 4K-ba gondolta :)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.05.09. 08:57

Kyle írta:
Szele írta:Dune HD Pro 4K-ba 2,5"-os SSD-t milyen beépítő kerettel célszerű beszerelni? Tud valaki konkrét típust ajánlani?

Bármilyet, amivel 3,5"-es lemez helyére rakható. Márkát nem tudok mondani, de lényegtelen is. Általában ILYESMIT érdemes venni, ez pont akkora, mint egy 3,5"-es HDD, tehát bizonyosan egyszerű becsúsztatni a Dune fiókjába.

Hova akarjátok beszereleni a Dune HD Pro 4K-ba a merevlemezt? Nincs is belső merevlemez fiókja, így minek hozzá beszerelőkeret? Vagy én értek félre valamit?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.08. 21:39

Szele írta:...Az nem gond, hogy a Dune fiok is rendelkezik saját ajtóval?...

Miért lenne gond? Ha az adapter pontosan akkora, mint egy 3,5"-es lemez, akkor az azt jelenti, hogy be lehet tolni minden helyre, ahová egy csupasz 3,5"-es lemezt is lehet.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Szele » 2019.05.08. 16:49

Kyle írta:

Az nem gond, hogy a Dune fiok is rendelkezik saját ajtóval? Éppen ezért ezt néztem, de nem vagyok biztos benne: https://www.raidsonic.de/en/standards/s ... properties
Szele

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.08. 15:55

Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Szele » 2019.05.08. 15:01

Dune HD Pro 4K-ba 2,5"-os SSD-t milyen beépítő kerettel célszerű beszerelni? Tud valaki konkrét típust ajánlani?
Szele

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.08.01. 11:32

atiking írta:...Ha ilyen problémák vannak a passzív hűtés miatt akkor nem érdemesebb egy nas-t használni?..

Ettől függetlenül, mindenképpen érdemesebb egy NAS-t használni. Nem csak a torrentezéshez, de a biztonságos filmtároláshoz és a lejátszás is hálózaton keresztül az igazi, amikor sok száz filmet is elérsz akár pár kattintással. Ha minket kérdezel, semmi mást nem tudunk jó szívvel javasolni, mint a Synology-t. Ugyanazt a támogatást kapod idehaza, mint a Dune esetében, és magasan a legjobb oprendszer fut rajtuk a világon. Ha megnézed a Dune kézikönyvet, külön említjük benne a Synology-hoz való NFS-beállítást, mi ezt a márkát használjuk már évek óta.
A lemez meghibásodása nem függ össze a torrentezéseddel, éjjel nappal mehetne éveken keresztül. Az persze elképzelhető lenne, hogy nem tökéletes a hűtése a lejátszódban, de nem igen jelzett más ilyen problémát, így inkább azt feltételeze, hogy kifogtál egy rossz példányt. Nekem a laptopomban már 2 lemez ment tönkre 4 év alatt...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: atiking » 2012.08.01. 09:31

Szia Kyle!

Köszönöm a választ.Vinyót kiszedtem ami még garanciás,úgyhogy ment vissza szervízbe.

Valószínűleg az lesz a probléma.Ha ilyen problémák vannak a passzív hűtés miatt akkor nem

érdemesebb egy nas-t használni?Elég sokat ment a torrent,így fél évente megeszik majd

egy-egy winchestert a Dune.Mi a véleményed?Melyik nas-t (márka,típus) érdemes venni?

Köszi: Attila
atiking

Következő

Vissza: Egyéb funkciók