Rádióadások felvétele

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Rádióadások felvétele

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.11.26. 21:34

Szerintem az a lényeg, hogy bootolás alatt legyen csatlakoztatva. Utána már hiába dugod be. A FAT32-nek mennie kellene, de persze az a biztos, ha a Dune formázta magának. Örülök, hogy megy most! Nekem egy időzítési lehetőség hiányzik, hogy beállíthatnám, hogy mettől meddig és melyik adóról vegyen fel.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: pjana72 » 2013.11.26. 20:42

Köszönöm a segítséget. Volt az oldalsó USB csatlakozóban egy másik USBpen, de nem lett rajta sem felvételi mappa. Most viszont a DUNE-vel újraformáztam, s így jó lett rákerültek a felvételek. Lehet, hogy előtte FAT32- be volt formázva, s az volt a baj.
Még egyszer Köszönöm.
pjana72

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.11.26. 20:31

Tehát ha jól látom, nincs is USB-s háttértár csatlakoztatva. Így nem csoda, hogy nem tudja azon létrehozni az „MTS_recordings” mappát, és benne a felvételeket... De ha mondjuk rádugnál egy pendrive-ot, már lenne hová menteni.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Rádióadások felvétele

HozzászólásSzerző: pjana72 » 2013.11.25. 11:27

Segítséget szeretnék kérni.
303D-m van a legfrissebb firmmel. HDD nincs csatlakoztatva, médiák NAS-on vannak tárolva. Rendszermeghajtónak egy 4GB-os USB-s pen van, külső rendszermemória létre van hozva. Szoktam internetes rádiókat hallgatni a készülékkel. Ha megnyomom rádió adások hallgatása közben a felvétel gombot a távirányítón, akkor a képernyőn megjelenik, hogy elindult a felvétel, mi lesz a fájlneve a felvételnek, s villog a piros pont a képernyőn. Sajnos nem tudom, hogy a felvétel hová kerül. Nem találom sehol. A beállításoknál a rendszerfájlok elrejtését áttettem nem-re.
Tud-e valaki segíteni, hogy hová készül a hangfelvétel?
pjana72

Vissza: Egyéb funkciók