DLNA Renderer, mint feature?

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: DLNA Renderer, mint feature?

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.11.25. 14:32

mp_hu írta:A másik, távvezérlős topikban nincs az új téma lérehozása gomb, mint itt...

Ez elméletileg nem lehet, de ha adsz egy linket, melyikre gondolsz, akkor megnézném.
Hát igen, épp akartam mondani, hogy egy hálózatos erősítő... jelzem nekik, hogy van ilyen igény, no meg megemlítem, hogy a Popcorn-ok már tudják, hátha ez hat :)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: mp_hu » 2011.11.24. 22:21

A másik, távvezérlős topikban nincs az új téma lérehozása gomb, mint itt. Ez volt az ok.

Olvastam a cikket és ugyan én Yadis-t használok, nem Zappitit, de néha használom a DMC-t. Igaz, filmekre nem sok értelmét látom az androidos távirányításnak, lévén ahhoz mindenképpen kell a TV. A buta DLNA renderer akkor lenne tökéletes, ha böngészgetem a tabletről, telefonról a zenéket (NAS-on, máshol - itt a máshol lényeges) és jó lenne, ha a hang az erősítőn keresztül szólalna meg (buta voltam, nem 2012-es Denonom van). Szóval nagyon örülnék egy renderer "fícsörnek".

Igazából nem zavar a frissítés hiánya, mert jól működik, és már MKV chapter támogatás is van. A cikkben említettek igazán nem hoznak lázba (persze jó lehet a plugin történet), mert IP telefonálni nem ezen fogk, közösségi oldalak helyett pedig hasznosabb lenne mondjuk egy Youtube integráció. Itt is igaz az én egyedi szempontomból, hogy nagyon sokat akar a fejlesztő és elveszik a részletekben. A "core" és hozzá szorosan kapcsolódó dolgok fejlesztése szimpatikusabb lenne nekem, mint IP telefon, meg Facebook. De ez már offtopic.

Szóval, ha lehet a HDI felé jelezni, hogy egy magyar user nagyon örülne a DLNA renderer funkciónak, akkor megköszönöm!
mp_hu

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.11.24. 11:59

Hogy hogy nem tudtál írni másik topikba?
Távvezérlésről EBBEN a cikkünkben olvashatsz, ahol a Zappitis felületet megjelenítő programból jól látszik, hogy sokkal több lehetőség adott a távirányításhoz, mint egy buta DLNA renderer eszköznél (bár természetesen ez a funkció is működhetne ettől még). A kérdés csak az, hogy mikor és ki ír olyan programot, ami kihasználja mindezt a zenehallgatást is szem előtt tartva. A Prime kijelzője viszont szerintem elég kényelmes zeneböngészést tesz lehetővé most is.
A firmware-frissítésekkel kapcsolatban olvasd el a legújabb hírünket, illetve ha megnézed az elmőlt éveket, semmivel nincs kevesebb frissítés mostanában. Valamint minden lejátszóra egyszerre jelenik meg az összes új firmware, így a legújabb modellekre is akkor lesz, amikor a Prime-odra.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

DLNA Renderer, mint feature?

HozzászólásSzerző: mp_hu » 2011.11.23. 18:22

Sziasztok,

Nem biztos, hogy ebbe a témába tartozik, de pl. a távvezérléssel foglalkozóba nem tudtam írni. Szóval van-e valakinek tudomása arról, hogy fog-e a DUNE (mondjuk Prime 3) valaha DLNA Rendererként működni. Mert szép, hogy netről távirányítható, de igazából TV nélküli zenelejátszáshoz ez édeskevés. Illetve ha valami ügyesebb módon lehetne a HDI felé jelezni, hogy van ilyen igény, az jó lenne - bár úgy tűnik nem nagyon megy már a firmware fejlesztés, biztos gyúrnak az új Sigma chipekre.

Köszi!
mp_hu

Vissza: Egyéb funkciók