Kyle írta:Undi írta:...A Network mappát próbáltam már TCP és UDP-vel is, ugyanaz a 10MB/s...
Jelen tudásom szerint az nem lehetséges, hogy más sebességgel (láthatóan 100 Mbiten) működjön a hálózati elérés azért, mert el is mentetted a korábban felcsatolt megosztást. Mindent úgy állítottál be, ahogy
ITT leírtuk? A switch, ahová a Dune csatlakozik, az kijelzi a gigabites sebességet (pl. LED színével)? WiFi ugye le van tiltva a lejátszón?
Köszi!
Beállítások megvannak, igen. Egy dolog nem tiszta ezzel kapcsolatban, synology forum root leképezése adminnak-ot kér, itt a forumon viszont több helyen a valamennyi felhasználó hozzárendelés adminhoz van írva. Melyik a jobb?
A router overview-ban látom, hogy a dune csatlakozása 1Gbps.
Wifi tiltva a lejátszón, legalábbis soha nem volt konfigolva, el sem tudja érni.
Pár dolgot kipróbáltam még: Hozzáadtam még egyszer a hálózati mappát, nem segített. Ugyanazt a 10MB/s-et mértem
Valahogy tudtam Dune Network browserben Disconnectelni a hálózati mappát/meghajtót és úgy tűnik ez segített... Most a mountolt mappákban és a kitallózott network browserben is felmegy 100-130 MB/s-ig. Néha mintha megállna/belassulna kicsit a speed test, de már bőven 10 fölé megy mindig.
Szívesen várom ettől függetlenül a hozzászólást, hogy elkerüljem legközelebb az ilyen esetet
Főleg azért, mert egy darabig (1,5 hónap) jól működött és csak 1 hete szívok a lassulással...