Szerző: butcher68 » 2018.03.07. 19:32
Sziasztok!
Bocs, hogy megint zavarlak benneteket a nyűgömmel.
A lényeg, hogy vettem egy Dune HD Duo Base 4K készüléket, win7 alatt jelszót kért és nem tudtam belépni a számitógép megosztott könyvtárába, akkor azt javasoltátok, hogy írjak jelszót, ami be is jött működött minden rendesen. De most lecseréltem az oprendszeremet win7-ről win10-re, több oknál fogva is, természetesen meghagyva a jelszavas belépést. Viszont mióta win10 van a gépemen az Istenért sem tudom elérni a megosztott könyvtárat a Dune-nel.
Az oprendszerem Windows 10 64-bit, v10.0.16299.192, Redstone 3, Version 1709, professional, a hálózati beállítások az "SMB (Samba) fájlmegosztás beállítása Windows 7 és újabb Windows oprendszereken" leírása szerint végrehajtva, a hálózati nevet és jelszót beírom, de nem fogadja el. Mi lehet a bibi?
Egyébként a winshare manager is hibával indul és nem is jön be az a felület ami a win7-nél fogadott, egyfolytában frissítést kér, de az upgrade now megnyomása után üres oldalra dob a webhely nem elérhető üzenettel. Tudtok segíteni?
Ja és még egy dolog, néhány HD filmnél elhallgat a hang, át kell kapcsolnom angolra majd vissza, hogy újra megszólaljon, ezt miért csinálja? Az Asus Oplay lejátszómmal nem csinálja, de az meg nem tudja lejátszani a 4k-s filmeket, ördögi kör.
Előre is köszi a segítséget!