Webrádió

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Webrádió

HozzászólásSzerző: tom2010 » 2022.01.05. 17:23

Nagyon köszönöm a segítséget és a részletes leírást, remélem így már sikerülni fog!
tom2010

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.01.05. 12:25

tom2010 írta:Igen, a Rocker Rádió appját nem találtam...

Valóban, nem mutatja a Play Store. Esetleg érdemes lenne jelezni a rádiónak, hogy valamiért nem jelenik meg minden eszközzel az appjuk a Play Store-ban.
De ilyenkor ugye mit lehet tenni: telepíteni manuálisan. A rádió weboldalán sajnos nem látok letöltési lehetőséget, így beírtam a Googel keresőbe, hogy „Rocker Rádió apk”. Ha Te is megteszed ezt, akkor [url=https://apkpure.com/rocker-rádió/com.kcsaba.rockerradio]ERRE[/url] az oldalra jutsz. Innen alapvetően az XAPK verzió tölthető le, de ezt nem lehet telepíteni máshogy, csak az APKPure saját programjával. Kilistázva az elérhető korábbi verziókat, van köztük sima APK is, de ezt feltéve a Dune-re, nem indul el a lejátszás, vélhetően régi a program. Marad tehát az APKPure app telepítése, ott a linkje az előbbi oldalon, de ha nem találod, kattints IDE! Töltsd le a felkínált v3.17.32 verziót, majd a Dune-ön kattints rá a fájlböngészőben, mint egy filmre vagy zenére! Ekkor telepítheted, majd megnyithatod. Ha megnyitottad, akkor kereshetsz máris a Rocker Rádióra, vagy a főképernyő jobb felső sarkában a 3 vonalra kattintva megnyíló képernyőn (Alkalmazások kezelése) az APK / XAPK-KEZELÉS fül alatt a pendrive-odon lévő APK és XAPK fájlokat láthatod. Ha ide letöltötted a korábban említett XAPK-s Rocker Rádió appot, akkor telepítheted is, és működni is fog. Egér kellhet a PLAY gombra kattintáshoz, de ha nincs, akkor a Dune távvezérlőn is átválthatsz egér módra...
tom2010 írta:Írtad még a Dune-ön a webböngészőben való lehetőséget, de erre szeretnék valamilyen pontosabb segitséget kérni.

Hát, telepítesz a Play Store-ból egy webböngészőt. Pl. a Google Chrome-ot. És azt pont úgy használod, mint most a számítógépeden lévő böngészőt...
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tom2010 » 2022.01.04. 19:13

Igen, a Rocker Rádió appját nem találtam. Tudom, hogy mit kell keresnem de a Play Store keresőjébe beírva nem dobja ki az alkalmazást. Próbálkoztam a TuneIn-ben is a Myonline rádió URL címét be írni, de semmi találat.
Írtad még a Dune-ön a webböngészőben való lehetőséget, de erre szeretnék valamilyen pontosabb segitséget kérni.
tom2010

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.01.04. 11:55

tom2010 írta:...Próbáltam a play áruházban megkeresni de ott nem jártam sikerrel...

Mármint a Rocker Rádió appját nem találtad ott?
Jelen esetben csak az fontos, hogy androidos eszközköd van. Pont úgy hallgathatsz egy webrádiót, mint egy androidos telefonon. Tölts le egy alkalmazást, amely ismeri ezt a rádiót (pl. a sajátjuk biztos ilyen :), vagy tölts le olyan alkalmazást (pl. TuneIn), amiben megadható saját URL egy rádióstreamhez. De legegyszerűbb, ha letöltöd a Rocker Rádió saját appját a Play Store-ból: link...
De ahogy a számítógépeden, úgy a Dune-ön is hallgatható webböngészőben is...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tom2010 » 2022.01.03. 17:57

Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni,hogy miképp lehetne hallgatni a Rocker rádiót ami a Myonlinerádió oldaláról érhető el. Próbáltam a play áruházban megkeresni de ott nem jártam sikerrel,
Dune HD Pro 4k Plus II készüléken kisérleteztem.
Előre is köszi a segitséget.
tom2010

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.04.23. 20:06

ha5atp írta:Valaki le tudná írni nekem részletesen, hogy hogyan tudok felvenni egyedi címen web rádiót?...

Ez 2009 óta változatlan, még akkor leírtuk. A Dune Store-ban az újakon van már webrádió app (pl. RadioPlus), azzal elég keresni (kb. minden benne van), nem kell semmi mást csinálni. Nem tudom most megmondani, hogy a Smart-on milyen appok vannak, de gondolom azt Te is meg tudod nézni.
Kyle
Adminisztrátor

Webrádió

HozzászólásSzerző: ha5atp » 2017.04.23. 09:22

Sziasztok!

Valaki le tudná írni nekem részletesen, hogy hogyan tudok felvenni egyedi címen web rádiót?
Vagy akár meglévőt szerkeszteni, mert a 80% ami benne van nem működik...

Én egy Dune HD smart D1 -et használok.
Az újabb modelleknél is ilyen kezdetleges a webrádiós rész?

Köszi
ha5atp

Vissza: Webrádiók, internetes tévék