Utólag telepített Transmission

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásSzerző: m165le+ » 2024.12.28. 10:26

De, lehet telepíteni bármilyen klienst ezt is, műkodik is, transgui -val el is lehet érni.
A probléma hogy egyik sem akar külső HDD -re letölteni hozzáférés tíltása miatt, azt kell megoldani.
m165le+

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.12.27. 15:20

m165le+ írta:...Alapvetően sajnos mindenkinek magától kell végígszenvedni a dolgot. :)

Simán nem lehetett telepíteni EZT a Play Store-ból?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: m165le+ » 2024.12.25. 19:02

Az elmúlt héten megjött a Dune Solo 8k lejátszóm.

Azzal, hogy alapból mit tud tisztában voltam, csak a torrentkliens működésével kapcsolatban voltak aggályaim.
Viszont sikerült három napos szenvedés árán működésre bírni az androidos transmission -t, úgyhogy bizton állíthatom hogy működik.

Linux alól a trasgui front-end -el vezérlem, és a transmission a lejátszóba telepített HDD-re tölt le.

Ha valakinek kérdése van szívesen segítek, de csak egy felhasználó vagyok emiatt nincs rá garancia, hogy érthetően tudok mindent leírni.

A három nap alatt nagyon sok beállítást eszközöltem a lejátszón, ráadásul a végén egy olyan segített amit ha előbb észreveszek lehet hogy sok más nem is kellett volna.
Leírást ne várjatok mert nem tudom megcsinálni, de ha kérdésetek van, és van rá ötletem szívesen leírom.

Alapvetően sajnos mindenkinek magától kell végígszenvedni a dolgot. :)
m165le+

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.06.29. 08:56

derta írta:Sajnos a transmission-be nem tudok torrentet hozzáadni...

Nem használok ilyet, mert NAS-on fut a torrent. De EZEN cikkünk végén javasoltunk két torrentklienst is, azokat próbáltad? Az Androidos Transmission készítőitől lenne érdemes megtudni, milyen formában kell megadni a célhelyet, illetve egy ezzel kapcsolatos videót keresned.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: derta » 2023.06.24. 13:55

Kedves Tagok!

Sajnos a transmission-be nem tudok torrentet hozzáadni. A Dune HD Pro Vison 4K Solo médialejátszómban lévő hdd-re nem tudok letölteni torrenteket. Hozzáadom a kívánt fájlt és utána hibaüzenettel leáll a torrent. Van, hogy "read only" hibaüzenetet ad, van hogy kérés megtagadva, van hogy a cél nem található. Milyen formában kellmegadni a cél meghajtót?
Remélem, hogy érthető a problémám.

Tisztelettel: Dér Tamás
derta

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.28. 18:04

dunau írta:H...de allitolag ez a Torrentezés az androidos modelleken nem mas regi lejatszokra vonatkozik ?

Kérlek, egy kérdést SOHA ne posztolj két helyre! EZ az androidos modellekre vonatkozik. Az OpenWRT része a torrentkliens is. Rákerestél a torrnet szóra a fórumban? Elég sok találtat lesz, köztük pl. EZ is. De a Google Play Store-ban is találsz számos egyéb torrent programot, ha nem tetszik a gyári.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: dunau » 2021.02.19. 14:09

Helo
Megtudna valaki mondani hogy egy uj pro_vision_4k_solo ra hogyan mikeppen lehetne Torrentet instalani ?Es egy transmission programmal összekötni hogy mobilrol meg PC röl hogy kezelni tudjam .
itt nezelöttem de a http://dune-hd.hu/?oldal=termektamogatas on.,de allitolag ez a Torrentezés az androidos modelleken nem mas regi lejatszokra vonatkozik ?

KÖSZÖNÖM elöre is .
dunau

HozzászólásSzerző: buzasy » 2018.12.02. 14:50

Sziasztok!
Próbálom összevadászni a korábbi válaszokból, ami engem érdekel, de nem teljesen áll össze minden. Hátha valaki konrét teendők szintjén el tudja mondani, mit kell csinálnom.
Szóval a következő a gondom. Korábban Popcorn-t használtam, transmission-nel, nagyon kényelmesen a PC-n web-es felületen keresztül dobtam be a transmission-be a torrentfájlt és megadtam, hogy a belső SATA diszk melyik könyvtárába töltse a fájlokat.
Most vettem egy Dune HD Pro-t és próbálom ugyanezt a felállást összehozni. Fájlszerver szinten látom a SATA diszket és az USB-seket is, tudom másolni, írni, olvasni rajtuk.
A transmission-t sikerült beüzemelni, hozzá is tudok adni torrentfájlt, de amikor elindítom a leöltést, ezt kapom: "Error: Unable to save resume file: No space left on device". Alapvetően a SATA diszkem Download könyvtárába szeretnék tölteni. Ezt néhol /mnt/satab4 (OpenWRT mountok), néhol dev/satab (OpenWRT diszkek), néhol Disc_satab4 (PC felmappelt driveok (SAMBA, NFS?)) néven látom.
De bármilyen néven is próbálom megadni a transmissionnek, ugyanez a hiba. Ahogy olvasgatom a fórumot, lehet, hogy esélytelen?
A lényeg, hogy tudom ugyanezt a felállást elérni, hogy a PC-n (vagy akár mobilon) tudjam indítani a letöltéseket, amiket közvetlenül a lejátszó old meg a saját belső SATA diszkjére?
Előre is köszi.
buzasy

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.15. 22:19

Nos, azt hiszem rájöttem, most ugyan is működik. A HDD-t eleve NTFS-re formáztam, mert az Openwrt formázás közben mindig megfagyott (háromszor álltam neki). De a baj nem ez volt. Leszedtem a ZetaTorrentet, és abban van egy olyan lehetőség, amivel a HDD gyökérkönyvtárát írhatóvá tudtam tenni (Grand permission). Így utána már az alkönyvtárakat is ki tudtam jelölni alapértelmezett letöltési mappának. Ugyan ezt a tTorrent-el is meg lehet csinálni, az összes többivel azonban nem (a qTorrent-el sem) A két beépített kuka, egyik sem ér egy forintot sem a jelenlegi állapotában. Így viszont nem is számít, legfeljebb ezeket használom amíg nem orvosolják a hibát, ha orvosolják egyáltalán.
Egyébként köszi, hogy segítesz! Nem túl aktív a fórum, de gondolom lassan beindul, ahogy megérkeznek az új típusok az új gazdáikhoz. Kicsit kitapossuk Nekik az utat :)
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.15. 14:04

maxhim írta:...De hogy egy nyavajás jól működő torrent kliens sem sikerült beletenni...

Szerintem nem is kell „beletenni” ilyesmit (bár kettő is van benne), ha egy androidos számítógépről van szó, mindenki telepít olyat majd, amilyet akar. Csak tudni kellene, miért nem lehet a Te lemezedre írni. Megpróbálnám egy NTFS-re formázott pendrive-val is a helyedben, arra mit mond bármely torrentkliens.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: A torrentkliens használata