Melyik tárhely?

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Melyik tárhely?

HozzászólásSzerző: Brekii » 2013.01.04. 22:11

Kyle írta:De, NAS a neve. Az torrentezik (hatékonyabban, mint egy médialejátszó), arról játszunk le, nem több USB-s lemezről. De más megoldást én nem tudok, bár nem is használom a lejátszót torrentezésre, talán másoknak több tapasztalatuk van, és megosztják. A gyári leírás szerint viszont nincs megoldás, bootoláskor az egyetlen drive legyen ami csatlakoztatva van.

Ez nem megoldás hanem egy másik eszköz. A számítógépem még "hatékonyabban" tudna torrentezni, de nem az a cél. Ha esetleg valaki érdemi megoldást tudna szívesen venném, mert amúgy nekem elég lenne ez is.
Köszi
Brekii

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.12.29. 21:44

De, NAS a neve. Az torrentezik (hatékonyabban, mint egy médialejátszó), arról játszunk le, nem több USB-s lemezről. De más megoldást én nem tudok, bár nem is használom a lejátszót torrentezésre, talán másoknak több tapasztalatuk van, és megosztják. A gyári leírás szerint viszont nincs megoldás, bootoláskor az egyetlen drive legyen ami csatlakoztatva van.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Brekii » 2012.12.21. 12:09

Hi
Én is kinlódtam már ezzel sokat és most olvasom az itt leírtakat. Nem is akarok hinni a szememnek. Az hogy hova tegye a torrentet az azert a legalja lenne az ilyen funkcionak. Hogy én minden induláskor húzzam le a 2 USB winyót utána meg vissza az azért mindennek a teteje. Mintha a kocsimon minden indítás után le kellene húznom az önindítót mert az ablaktörlő arról akarna menni. Az meg külön érdekes, hogy nem a belső winchesterrel kezdi a sorbaállítást hanem az USB vel. így ez totál nem jó. erre nincs még megoldás?
Breki
Brekii

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.09.29. 18:38

Szerintem az elsőt, amit bootoláskor észrevesz. Bár nem torrentezek a Dune-nel, de szerintem így van. Tehát induláskor csak az regyen rádugva, amire torrentezel. Illetve gondolom, van valami sorrend, ami alapján detektálja a meghajtókat (pl. először a SATA? utána az USB).
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: franzstadt » 2011.09.29. 14:09

Sziasztok,

ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy ha több winchester van a dune-re kötve és az egyiktől torrentezek, akkor egy esetleges shut down majd ujraindítás után is random módon választja ki a vinyót torrentezésre(azaz amit először észlel) vagy ha már az egyiken létrehozta a Torrent könyvtárat akkor azt használja?

Ha az igy van akkor minden kikapcsolás után a torrent vinyó kivételével az összeset ki kell hűznom, majd bekapcsolás után egyesével bedugni ?

köszi,

franzstadt
franzstadt

HozzászólásSzerző: fgabesz79 » 2011.03.10. 16:18

Köszi!
fgabesz79

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.03.10. 14:10

fgabesz79 írta:...Van erről ötletetek, hogy ezt hogy lehet befolyásolni?...

Amelyiket először látja meg bootoláskor, az lesz a cél. Ne csaltakoztass egynél többet, amég fel nem állt a rendszer.
Kyle
Adminisztrátor

Melyik tárhely?

HozzászólásSzerző: fgabesz79 » 2011.03.10. 12:31

Sziasztok!

Nekem a Smart D1-hez van csatlakoztatva egy 1Tb WD usb háttértár, és belül van egy 2Tb WD winchester. Amikor a torrentkliens indul (sajnos sokszor kellett újraindítani lefagyás miatt), és indítom az első torrent letöltés, számomra elég randomnak tűnő módon választja ki, hogy a torrent mappát az usb, vagy a belső winchesterre helyezi el. Van erről ötletetek, hogy ezt hogy lehet befolyásolni? Próbáltam indítani innen is, onnan is a torrent filet, de nem volt következetes hatása, újraindításokkor mindig mindenhonnan letöröltem a korábbi torrent mappát és fileokat. Annyit vettem észre, hogy ha egy 3. usb winchestert is bedugok, akkor nagyobb valószínűséggel indítja a másik usb-s winchesteren, de semmi következetességet nem fedeztem fel.
Köszi!
fgabesz79

Vissza: A torrentkliens használata