Oldal: 1 / 2

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.11.11. 07:30
Szerző: imre56
Kyle írta:
imre56 írta:...Mivel ez egy régebbi tájékoztatás az lenne a kérdésem, hogy változott-e a BluRay menűk lejátszásának módja a közelmúltban?

A híreinket a főoldalon és a Facebook oldalunkon is megtalálod. Lásd a július 18-án kelt hírt!
Tehát már nem kell licenc, megy a menü és a jukebox is a Lite-on (is).


Köszönöm szépen az infót.

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.11.10. 16:44
Szerző: Kyle
imre56 írta:...Mivel ez egy régebbi tájékoztatás az lenne a kérdésem, hogy változott-e a BluRay menűk lejátszásának módja a közelmúltban?

A híreinket a főoldalon és a Facebook oldalunkon is megtalálod. Lásd a július 18-án kelt hírt!
Tehát már nem kell licenc, megy a menü és a jukebox is a Lite-on (is).

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.11.10. 15:39
Szerző: imre56
Sziasztok!

Barátkozom egy DUNE HD Solo Lite vásárlásával kizárólag a mappából játszott a 2D/3D Blu-ray rippek teljes értékű menüs lejátszási lehetősége miatt.
Jelenleg más gyártótól van már médialejátszóm, de ez a funkció annál nem elérhető, ezért szeretnék váltani.
Egy forgalmazó cég oldalán olvastam a következőket:

"A Solo Lite esetében alaphelyzetben nem működik a Blu-ray menük lejátszása, csak a DVD-ké.
Azonban lehetőségünk van megvásárolni ezt a funkciót havi vagy éves licenc formájában! Várhatóan 2016. októberétől, a gyártói weboldalon bankkártyával fizetve juthatunk majd hozzá 1,99 EUR-ért az 1 hónapos, és 19,99 EUR-ért az 1 éves teljes menüs lejátszási funkcióhoz."


Mivel ez egy régebbi tájékoztatás az lenne a kérdésem, hogy változott-e a BluRay menűk lejátszásának módja a közelmúltban? Kell-e venni licenszet vagy sem?
Várom válaszotokat.

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.10.25. 12:23
Szerző: tachy
Köszönöm Üdv Péter!

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.10.25. 12:13
Szerző: Kyle
Kedves Péter! Van kábel a dobozban ehhez (a tartozék AV-kábel), az ITT leírtak alapján az analóg kimenet egyik csatornája működhet koax kimenetként is az egyik RCA-dugón.

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.10.25. 12:01
Szerző: tachy
Jó napot kívánok érdeklődni szeretnék hogyan tudok a Dune Solo Lite av kimenetéből ,digitális hangot kapni?Valami kiegészítőt vagy kábelt kellene beszerelni?az erősítőn csak opticai és koax bemenet van.Köszönettel Péter

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.08.24. 13:13
Szerző: Kyle
Message írta:...ha mutat nekem valaki egy DUNE-t amelyik W10 alatt látni fogja és lejátssza alatt notin lógó HDD-m fájljait, akkor arra azonnal vevő leszek...

Szerintem erre a legtöbb forgalmazónk képes, aki használ Windows 10-et. De egy NAS lenne a megoldás, nem egy laptop külső lemeze a médiatárhely manapság... (De létrehoznék egy új felhasználót, és annak a loginjával már be tudna lépni bármely lejátszó a Windows megosztására. Bár a NAS-t akkor sem érdemes kihagyni.)

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.08.23. 18:04
Szerző: Message
Bocsánat nem akartam kritizálni a Dune manualt, pusztán az általános rossz tapasztalat mondatta velem. Ezért én mindig igyekszem az eredetit olvasni, legyen az angol, német stb.
Igazából nálam a fő szempont az SMB hálózatkezelés kontra W10, mert az szerintem eléggé el van kapálva. Nem akartam részletezni, de informatikus vagyok és ennek ellenére kb. fél éve szívok egy Mede8er cuccal. Már az összes fórumot megjártam és senki nem tudott megoldást. Mindig csak a standard hálózatkezelési tanácsok jönnek, amiket ismerek és sajnos nem működnek. Röviden: egy notebookon lógó USB WD HDD-n levő mappákat bár látja a mediaplayer az SMB alatt, de a mappákba csak login/jelszóval lenne hajlandó belépni. S egyértelműen nem valamelyik account loginját kéri. Fogalma sincs senkinek, hogy mit kér. Így aztán nem lehet ezekből az szakszerűen megosztott (egyébként a hálózatban jól látható és kezelhető mappákból) lejátszani. S persze a belső HDD-vel semmi ilyen gond nincs.
Szóval, ha mutat nekem valaki egy DUNE-t amelyik W10 alatt látni fogja és lejátssza alatt notin lógó HDD-m fájljait, akkor arra azonnal vevő leszek. A DUNE meg egyébként közismerten jó és minőségi kütyü, úgyhogy azért nem izgulnék, hogy a minőség milyen lesz. :D

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.08.23. 12:54
Szerző: Kyle
Message írta:...Az angol még jobb is mint a magyar, mert sokszor eléggé "félre van fordítva"...

Nálunk a magyar nincs félrefordítva, mivel mi csináltuk. Részletesebb, mint az eredeti. De nem lesznek a kézikönyvben olyan infók, mint hogy a Samba 3-as protokoll a Windows 10-ben gondot okoz, vagy sem. De ha a forgalmazóinktól vásárolsz (azaz lesz regisztrációs kártyát ehhez az oldalhoz), akkor hozzáférsz a Terméktámogatás lap cikkeihez is. Ahogy láthatod az ottani címekből, van leírásunk Windows 7-ig és újabb Windows rendszerek SMB-szerver beállításáról is. Tehát menni fog. De továbbra is arra biztatlak, ne olyan lejátszót vegyél, amelyiken szerinted megy a Windows 10 elérése (mert mindegyiken megy, amit az elmúlt 10 évben gyártottak), hanem ami Neked kézre esően kezelhető, illetve aminek a szolgáltatásai megfelelőek. A Dune-nél elsősorban a VXP-s Sigma processzor miatt kell annyit fizetned érte, amennyit. Vannak olcsóbb lejátszók más gyártóktól, ha Neked nem a képminőség a legfontosabb.

Re: Solo Lite

HozzászólásElküldve: 2017.08.23. 11:37
Szerző: Message
Kyle írta:
Message írta:...Hogyan tudhatnék a használatihoz hozzájutni?

A magyarhoz sehogy. Az angol ITT elérhető. Nem a kézikönyvből derül ki a kép- és hangminőség, vagy épp a jukebox használata. Javaslom, a forgalmazóknál nézz meg egyet élőben, enélkül nem csak Dune-t, de semmilyen más lejátszót sem vennék manapság.

Köszi Kyle!

Az angol még jobb is mint a magyar, mert sokszor eléggé "félre van fordítva".
Kösz a tanácsot is, de engem messze nem a kép és a hangminőség érdekelt volna a kézikönyvvel, hanem a Dune rendszerbe állítása, hálózatkezelése, stb. A W10 miatt ez nagy szívás. Legalábbis a tulajdonomban lévő (nem Dune) eszköznél. Gondoltam előbb elolvasom a kézikönyvet és utána értelmesebben tudok majd kérdezni itt a fórumon. :)