pár kérdés

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: pár kérdés

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.10.25. 23:32

Ezt a topikot lezártuk, mert a címe nem mond semmit, és mindenki itt kérdezett. Ezt kérnénk, hogy a kérdést tükröző névvel nyissatok új topikot, topikokat!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.10.25. 14:20

optirak150 írta:Érdeklődnék hogy a Dune HD Base 3.0 vagy a Dune HD Smart D1-hez használható-e a Western Digital Caviar Green 2 TB (WD20EARS)-os merevlemez ?

SMART-tal még nem volt lehetőségünk kipróbálni, de a BASE-hez garantáltan használható. Így a SMART-tal is mennie kell, tekintve az egyforma elektronikát (SATA vezérlő). De a WD20ERAS lemezzel semmilyen más általam ismert lejátszónak és NAS-nak sincs gondja, így a Popcornnal is tökéletesen működik. NTFS is lehet a lemezformátum, hiszen a Dune azt is kezeli a Mac-es HFS+ és a linuxos EXT rendszerek mellett (no meg a FAT-ot is). NTFS lemezre nem telepíthető a torrentkliens, ahhoz EXT kell, illetve lassabban írja az NTFS lemezeket, mint az EXT-et, de egyébként mozizáshoz használhatóak bátran azok is.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.10.25. 14:14

safigi írta:Egy dolgot nem tudok csak, hogy van e a smart-ban ventillátor? Ha nincs ő a nyerő!

Nincs ventillátor egyik SMART-ban sem.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: optirak150 » 2010.10.24. 22:14

Üdvözletem!
Érdeklődnék hogy a Dune HD Base 3.0 vagy a Dune HD Smart D1-hez használható-e a Western Digital Caviar Green 2 TB (WD20EARS)-os merevlemez ?
Ha számitógpen /Win7/ formáznám NTFS fájlrendszerre a merevlemezt , felismernék-e ?
Úgy olvastam ez a HDD a popcorn hour c-200 -nál problémát okoz !
Kezdő vagyok , bármilyen "okosítást" szivesen veszek !
optirak150

HozzászólásSzerző: safigi » 2010.10.23. 09:31

Base és smart közül szeretném valamelyiket megvásárolni. Egy dolgot nem tudok csak, hogy van e a smart-ban ventillátor? Ha nincs ő a nyerő!
safigi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.10.21. 20:55

Már megvannak a hivatalos SMART árak. Amiért ez a forgalmazóinknál még nem látható, annak az az oka, hogy mire az első szállítmányunk megérkezik, addig még sokat ingadozhat az árfolyam. De szerintem pár napon belül előrendelhető lesz már a SMART és a MAX is. A HDI már legyártotta az első szériát ezekből, melyek október végére világszerte megérkeznek a képviseletekhez. Mi nem rendeltünk az első „menetből” (csak MAX demópéldányokat) Ennek oka, hogy tapasztalataink szerint az első széria még sosem volt hibátlan, és a MAX esetében is láttunk pár hiányosságot, amely várhatóan már javítva lesz a kb. 1 hónappal később érkező 2. sorozatnál. A (kártyás) tunerekről még semmi hír. Z-wave-es rádiós távvezérlő az év vége felé várható.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Beeboy » 2010.10.21. 18:35

Kyle írta:Tervbe van véve a DVB-S műholdas tuner, abba betehető lesz a Digi kártyája. De várjuk meg, amíg itt van... 1 éve „várható” a rádiós, Z-wave távvezérlő, és talán most év végére kapható is lesz. Igen, az ME kell majd a SMART-hoz, ha tévétunert vennél hozzá. Ez esetben a Base kevés lenne Neked. De amint – pár napon belül – elérhetőek lesznek a SMART árak, gondolom az is segít a döntésben. Azt még egy darabig szerintem nem lehet majd tudni, hogy mikor és mennyiért lesz pld. DVB-S kártya.

Elvileg már kellene lennie nem? Már láttam pár kereskedőnek az oldalán hírdetve, igaz csak a főegységet, ME-t nem.
Nekem szerintem ez a megoldás lesz a nyerő, mert így kedvem szerint tudom összeállítani a médiaközpontomat.
Jó lenne tudni mikor jelennek meg ezek a termékek itt hazánkban.
Beeboy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.10.21. 18:21

bacsa68 írta:A BD Prime 3.0 tehát tényleg lejátsza hibátlanúl a winchesteren lévő BD tartalmat akkor is ha az ISO-ban van rajta annak a DTS-HD, és más hangsávjával együtt, és ezt küldi a 7.1 analóg kimenetre is ha akarom ?...

A kérdésre igen a válasz. De nem csak iso lehet, elég a Blu-ray mappát felmásolni, pont úgy viselkedik majd, mintha benne lenne az eredeti optikai lemez. Illetve nem, mert gyorsabban olvassa a merevlemezről. Tehát csak előnye van a dolognak.
Beállítási lehetőség nincs jelenleg a 7.1-es belső dekóderrel kapcsolatban. Én egyszerűen nem dugnám be az egyik hátsó hangfal jelét az erősítőbe (mivel nincs hová), vagy közösíteném a két hátsó kimenetet egy kábellel az erősítőbe vezetve.
Jó utat a beszerzés közben, és mindenképpen valamelyik hivatalos partnerünket javasolnám forrásnak, hogy a jövőben is segíthessünk ezen az oldalon!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bacsa68 » 2010.10.21. 17:11

Üdvözletem !
Vásárlás előtti roppant egyszerű, de lényegretörő, és összetett kérdésem lenne :
A BD Prime 3.0 tehát tényleg lejátsza hibátlanúl a winchesteren lévő BD tartalmat akkor is ha az ISO-ban van rajta annak a DTS-HD, és más hangsávjával együtt, és ezt küldi a 7.1 analóg kimenetre is ha akarom ?
Ugyanis én a filmjeim egy részét, mely winchesteren van így szeretném lejátszani, és a hangot pedig a 7.1 kimenetre küldeni az erősítő felé.
(Igaz hogy az erősítőmön csak 6.1 bemenet van, de biztos van valami beállítási lehetőség, hogy a két hátsó center csatorna helyett 1-re keverje le a hangot)
Ha ez mind stimmel már megyek és veszem is meg.
Köszönöm a válaszokat előre is !
bacsa68

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.10.18. 23:06

Tervbe van véve a DVB-S műholdas tuner, abba betehető lesz a Digi kártyája. De várjuk meg, amíg itt van... 1 éve „várható” a rádiós, Z-wave távvezérlő, és talán most év végére kapható is lesz. Igen, az ME kell majd a SMART-hoz, ha tévétunert vennél hozzá. Ez esetben a Base kevés lenne Neked. De amint – pár napon belül – elérhetőek lesznek a SMART árak, gondolom az is segít a döntésben. Azt még egy darabig szerintem nem lehet majd tudni, hogy mikor és mennyiért lesz pld. DVB-S kártya.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Vásárlás előtti kérdések