Pajzs írta:Nekem is hiányérzetem van, hogy a Dune nem tudja teljesen kiváltani a korábbi VHS, HDD recorder vonalat!?...
Nem tudom, szabad a gazda! Az van?
Dehogy kellene tudnia analóg SD jelet digitalizálni ráadásul kompozit (VHS) szinten! Ez az elképzelés csak addig él az emberben, amíg nem kezd el HD-s anyagokat nézni, utána már eszébe sincs VHS-t digitalizálni. Ráadásul hány ember venne ilyet? Számítógéphez olyan 5 ezer forintért már kapsz digitalizáló kártyát, ami ezt tudja (no meg minden DVD-felvevő). Akkor miért lenne érdemes egy HD-s médialejátszó gyártójának akár csak hasonló eszközt is fejleszteni, majd gyártani? Eladna évente 10 darabot? És utána követelnék a felhasználók, hogy lehessen már a felvételt a lejátszón megvágni, meg feliratozni...
Set-top-boxból miért kellene felvenni? A tervezett TV-tunerek éppen arról szólnak, hogy kiváltsa a Dune a set-top-boxodat, ha van dekóderkártyád, azt a lejátszó tunerjéhez csatlakoztasd, és visszadhasd a szolgáltatónak a set-top-boxot. Így nem kell mellé HD-s felvevő, épp ez várható.