Beeboy írta:Kérdeseim lennének, melyben segítségeteket kérem:
1. Vacilálok a Dune HD Smart D1 és a HD Base 3.0 között. Nem tudom melyik lenne nekem a jobb.
2. Adott egy Digis előfizetés, bővítőmodullal tudom használni majd a Smart D1-ben? (Smart ME modullal?)
3. Van egy 1TB-os WD SATA merevlemezem, be tudom szerelni, vagy csak a szakszervíz?
Válaszotokat előre köszönöm.
1. Hát, ha Te sem tudod, akkor nem mi fogjuk ezt megmondani. Amit megkérdeznék magamtól:
– Elég a merevlemezfiók?
– Nem akarok később tunerkártyákat is bele a DVB-T-n kívül?
– Biztos nem lesz szükségem BD-olvasóra?
Igen, nem, nem válaszok esetén a Base jó választás. Ha más jön ki, akkor megvárnám esetleg a SMART árakat, és az alapján talán könnyebb lenne dönteni.
2. Kábeles, vagy műholdas? Van hozzá dekóderkártya, lehet hozzá kérni, vagy a készülékben van a dekódoló, esetleg kódolatlan az adás?
3. A Base-en fiók van, bármikor nyitható és betolható. A Smart-ba azt gondolom ismét csak (mint a Prime esetében) a szakszervizen keresztül tehetsz garanciavesztés nélkül majd merevlemezt, de ez ingyenes lesz ezentúl is, ha a
hivatalos forgalmazóknál vásároltál. De hosszabb távon arra készülj, hogy NAS-ról fogsz mozizni, nem egy 1 TB-os lemezről, amire 20 Blu-ray film csak el...