axodrey írta:...szomorúan veszem tudomásul...
Ezen ne szomorkodj! Teljesen lényegtelen, hogy nekem mennyire fontos a feliratkezelés (egyáltalán nem, nem használom), az a lényeg, hogy mire van tömeges igény a vevők részéről. A feliratok kapcsán Rajtad kívül kb. senki nem mondta még itt a fórumon, hogy a meglévő színopciók kevesek ahhoz, hogy tökéletesen lehessen olvasni a feliratokat. De ha a Dune sok ilyen véleményt kap, akkor bizonyosan csinálnak ezzel is valamit. Illetve azt akartam mondani, hogy az, hogy a tévéd amit szutyoknak nevezel feliratkezelésben mit tud, az nem mérvadó, amikor sokkal fontosabb dolgokra nem képes. Lehet, ott a feliratkezelés az egyik terület, amihez értettek a programozók, illetve az a processzor lehetővé tesz több mindent, vagy legalább könnyebben megvalósíthatóvá. De nem sokat ér a számodra profi feliratkezelésük, mert lám, kénytelen vagy mégis egy külső lejátszót használni. A Dune-nél a fejlesztéseknek mindig az adott irányt, hogy milyen funkciót mennyien igényelnek. Ha technikai akadálya nincs, bizonyosan fog fejlődni még a felirat is, a linuxos modelleken volt pl. fekete kontúr is a betűk körül (ha jól értem, itt most nincs még).