Jukebox szoftver Mac-re

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Jukebox szoftver Mac-re

HozzászólásSzerző: iRon » 2012.11.15. 00:20

Én is onnan töltöttem le, ugyanazt, és láttam, hogy a doksi angol.

A probléma sokkal banálisabb volt: az OS X rendszer beállítások nyelvi részénél csak a magyar volt megadva, ezért mivel az app-ban francia volt nyilván az alapértelemezett, ezért azzal indult el. Beraktam második nyelvnek az angolt, és egyből angolul indult. Maxiciki, de legalább magamtól rájöttem :-)
iRon

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.11.14. 11:19

0.8.6-os verziójú DuneX-em van, ez angol, leszámítva talán 1–2 mondatot benne. A programban lévő online update szerint ez a legújabb verzió. Ha letöltöd a fejlesztő oldaláról, az tuti tud angolul, hiszen az oldal maga is angol: link...
Nos, közben letöltöttem, és angol, még a letöltési link alatt lévő kézikönyv is. Nem tudom, honnan szereztél véletlenül franciát.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: iRon » 2012.11.14. 00:38

A hétvégén az AVT kiállításon ismét előkerült a DuneX - OZs ajánlotta nagyon, hogy ő is ezt használja, és milyen jó. Derengett, hogy csak franciául tudott régen, de azt mondta, hogy ez már nem így van. Na most vagy én értettem félre valamit, vagy OZs tud valamit, de letöltöttem az aktuális verziót, meg a legújabb bétát is, de mind franciául csacsog. A honlapon meg semmi infó ezzel kapcsolatban.

Egyébként Inteles Mac-em van, és van VMware-em is, de nem akarok Win-t telepíteni.

OZs, ha olvasod, segíts kérlek.

Szerk.: Kyle, most látom, hogy ezt írtad a Zappiti-s témába "...csak a Mac-es Dune X-et használom." Tudsz franciául, vagy tudod, hogy kell angolra váltani?
iRon

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.01.14. 22:01

Én a Zappitit használnám. Az letölthető tőlünk, magyar és hibátlan. Ha Inteles a Mac-ed, mennyiből áll Windows-t futtatni, akár csak a Parallels-en, vagy a VMware-en belül?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: iRon » 2011.01.14. 02:06

Senki nem próbálta ki?

Én most töltöttem le, a GUI 100% francia, de a csomagban ott vannak az angol nyelvi fájlok is, csak hiába állítom át a menüben a nyelvet (már ha azt állítom, nem tudok franciául), nem történik semmi. Valakinek ötlet?
iRon

Jukebox szoftver Mac-re

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.06.23. 23:32

Egy francia fórumon (az első poszt legvégén) letölthető a DuneX nevű program jelenleg 0.7.5-ös verziója, amely az első OS X kompatibilis alkalmazás, mellyel elkészíthetjük a filmgyűjteményünk grafikus felületen történő böngészéséhez szükséges fájlokat. Bár pár kifejezés még csak franciául jelenik meg, javarészt angol a program, és állítólag jól használható. Valamennyi film külön mappában legyen, és az angol filmcím szerint legyen elnevezve. A letöltött infók mind átírhatóak, így magyar leírást is tehetünk a háttérképekre, vagy cserélhetjük a képeket is tetszés szerint.

Várjuk a tapasztalatokat, illetve hamarosan mi is kipróbáljuk.
Kyle
Adminisztrátor

Vissza: A felhasználói felület testreszabása