FLAC lejátszási probléma

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: FLAC lejátszási probléma

HozzászólásSzerző: maxhim » 2022.01.16. 14:16

Kyle írta:
maxhim írta:Ez már a 4K HD Pro-nál is így volt/van. Talán még én is megírtam itt régen....

Milyen kimeneten?

HDMI-n. Mióta megvan ez így van. 1-2 másodpercet lecsíp az elejéből. Nem zavar, mert nem használom.....
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.01.14. 16:09

maxhim írta:Ez már a 4K HD Pro-nál is így volt/van. Talán még én is megírtam itt régen....

Milyen kimeneten?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2022.01.14. 12:35

LaszloZsolt írta:DUNE HD Pro Vision 4K Solo lejátszónál is fennáll az a probléma, hogy a flac file-ok első 2 mp-ét alapból nem játssza le

Ez már a 4K HD Pro-nál is így volt/van. Talán még én is megírtam itt régen....
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.01.14. 12:33

LaszloZsolt írta:...Szomorú...?

Szomorkodjunk, de inkább oldjuk meg ezeket! Milyen hangkimeneten hallod, hogy levágja az elejét? Analógon is? Nem csak a digitális kimeneten van gond az erősítő és a lejátszó között, mert előbbi késve ismeri fel a jelet? A fenti 2016-os poszt óta nem jelzett senki ilyen gondot.
Az MKA azért nem működik, mert Android alatt kb. mindent újra kell írni, nem a hardver csinálja az MKA konténer kibontását. Az androidra átállás óta még nem jutottak oda, hogy ezzel is foglalkozzanak, de ahogy írtam a megfelelő topikban (ahová ez a problémád való), rajta van a listájukon. Ha ez a fontos, akkor javaslok egy linuxos régi Dune-t, ott ilyen problémák nincsenek. De gyanítom, nem ez a legfontosabb, ezért nem olyat használsz. Hasonlóan, a programozók is a legfontosabb funkciókat vették és veszik előre, de előbb-utóbb minden meglesz, ami korábban működött.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: LaszloZsolt » 2022.01.14. 10:38

DUNE HD Pro Vision 4K Solo lejátszónál is fennáll az a probléma, hogy a flac file-ok első 2 mp-ét alapból nem játssza le, de ha visszalépünk a lejátszás elejére, akkor igen. A gyári firmware-rel a flac-ok végét is levágta, az új firmware feltöltése után ez megszűnt. De az elejét még mindig lehagyja. A feltelepített VLC player használatával ez a hiba nem jelentkezik. Szomorú, hogy egy ilyen - nem súlyos, de roppant zavaró - hibát nem képes a Dune kezelni. Az is nehezen érthető, hogy az mka kiterjesztésű albumoknál a belső szerkezetet nem tudja megjeleníteni, holott ez a korábbi, hardveresen gyengébb lejátszóknál nem volt gond. (A feltelepített VLC playernél sem az.) Kérdésem: egy későbbi firmware frissítéstől várható-e, hogy megszűnnek ezek a problémák?
LaszloZsolt

HozzászólásSzerző: Zsolo1 » 2016.12.02. 12:01

Sziasztok! Dune Smart D1 lejátszóm volt, ezt cseréltem Dune HD Solo Lite-ra. Mindkettőnél megfigyelhető, hogy a flac zenefile-ok lejátszásánál az első kb. 2 mp-et alapból nem játssza le. Ha az indulás után a 0 megnyomásával visszaugrok az elejére, akkor viszont igen. Nem tudom, hogy ennek mi lehet az oka, esetleg valamilyen beállításom nem megfelelő? Ha valakinek van ötlete, örömmel venném, ha megosztaná.
Zsolo1

HozzászólásSzerző: nani71 » 2015.09.08. 20:04

Nem csak flac hanem mid egy hogy mit léptetek legyen zene vagy film, mindegyiknél csinálja. De csak a léptető gombbal léptetem, akkor csinálja.
nani71

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.09.07. 23:27

Én ilyet még nem tapasztaltam. FLAC-ról van szó?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: nani71 » 2015.09.07. 20:40

Sziasztok! Tudna valaki segíteni . Az a problémám hogy zenét lejátszok és amikor léptetek a következő számra akkor az előző szám végéből kis részletet lejátszik és utána kezdi következő számot. Valahol lehet valamit állítani?
nani71

HozzászólásSzerző: astrago » 2015.07.23. 23:57

Nos ma újra a kezem ügyébe került a korábban ecsetelt flac zenefájl és véletlenül ezzel az opcióval "képnézegetés zenelejátszás mellett" indítottam el a zenét és dune a képek mellett a zenét is lejátszotta!
Ezt így nem nagyon értem,de legalább működik.
astrago

Következő

Vissza: Zenelejátszás