wav lejátszási problémák

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: wav lejátszási problémák

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.11.02. 12:59

Olyat én még nem láttam, hogy ha egy fájlnak hangformátum a kiterjesztése (pl. .vaw), akkor filmként indul el. Szerintem ez nem lehetséges. FALC-ba konvertálva gondolom már szól.
A DENON kérdéshez sem tudok hozzászólni érdemben. Ha visszateszed az előző firmware-t, akkor megint jó minden? Az erősítőn szerintem van DIRECT bemeneti formátum választása, azt próbáltad? A lejátszón be van állítva a HDMI-n való továbbküldés? Másik HDMI-kábellel ki tudod próbálni?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: nagyeger » 2014.11.01. 20:23

ÜDV!Köszönöm válaszodat. Ha a fájlra kattintottam elkezdte beolvasni,majd 3-4 fájl sikertelen beolvasás után kiírta,hogy nem támogatott formátum(a beolvasás kezdetén rányomtam az infó gombra és videó fájlként érzékelte,meg valami mpeg4-et is kiírt)A merevlemezen az összes .wav fájlt átkonvertáltam flac-re,így nem tudom megmondani hogy hány bites volt,viszont találtam olyan 1-2 wav-os fájlt ,amit simán elindított.A D1-es CSAK hdmi-vel van összekötve az erősítővel. A hangfalakon kellene megszólalnia. Közben jelentkezett egy olyan problémám,hogy a frissítés óta az erősítőn a 7.1-es hangokat nem akarja átadni, jelenség: elindul a film és 2-3 másodpercig kiírja az erősítőn a kijelző MULTI 7.1 és utána visszavált dolby surround 2.0 ra és ugyan az erősítő "szétdobja "a hangokat,de nem az igazi. Az erősítő denon avr 2807-es modell. előre is köszönöm válaszodat u.i.bocs többször nem írok két topikba ugyan arról a problémáról.
nagyeger

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.10.28. 18:17

Miért, mi történik .wav fájlra kattintva? Az a fájl nem 24 bites esetleg? Hol kellene szólnia? Analóg vagy digitális kimeneten (utóbbin persze nem sok értelme lenne)?
Kélek, SOHA ne írj egy problémáról két topikba! A másikat töröltem.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

wav lejátszási problémák

HozzászólásSzerző: nagyeger » 2014.10.23. 13:04

Üdv!segítséget szeretnék kérni. smart D1-es lejátszóm nem akarja a wav formátumú fájlokat lejátszani. flac-kel nincs semmi gond. a merevlemez ntfs-re van formázva. a legfrissebb firmware van felrakva. amit csak lehetett átállítottam a hang menüben,de nincs változás. mi lehet a megoldás? várom válaszotokat
nagyeger

Vissza: Zenelejátszás