zenék lejátszása külső merevlemezről...sikertelenül

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: zenék lejátszása külső merevlemezről...sikertelenül

HozzászólásSzerző: kisgyupo » 2014.07.15. 11:00

Kyle írta:
kisgyupo írta:Most a legutolsó béta firmware van a DUNE-n, tegyem vissza a "stabil" utolsó véglegest, lehet, hogy az is baj

Bizonyosan nem ezzel függ össze. Valamelyik fájlodat ha meglátja, akkor történik ez. Vélhetőleg van valami furcsa, mondjuk nem látható karakter az egyik fájlnévben. Fogj egy zenefájlt, amit előtte átnevezel! Tedd fel egy pendrive-ra, majd nézd meg, lejátsza-e a Dune. Ha igen, akkor csak ezt a fájlt tedd fel a WD-re! Onnan is mennie kell. Valahogy szűrd ki, melyik az a fájl, amit nem tud megjeleníteni a fájlböngészőben! Annak a nevével lesz valami.

Szia!

Rendben, megnézem őket így. Kicsit sokáig fog tartani, de majd megtalálom :) Megírom, ha megvan a problémás tétel.

köszi
Gyupo
kisgyupo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.07.15. 10:50

kisgyupo írta:Most a legutolsó béta firmware van a DUNE-n, tegyem vissza a "stabil" utolsó véglegest, lehet, hogy az is baj

Bizonyosan nem ezzel függ össze. Valamelyik fájlodat ha meglátja, akkor történik ez. Vélhetőleg van valami furcsa, mondjuk nem látható karakter az egyik fájlnévben. Fogj egy zenefájlt, amit előtte átnevezel! Tedd fel egy pendrive-ra, majd nézd meg, lejátsza-e a Dune. Ha igen, akkor csak ezt a fájlt tedd fel a WD-re! Onnan is mennie kell. Valahogy szűrd ki, melyik az a fájl, amit nem tud megjeleníteni a fájlböngészőben! Annak a nevével lesz valami.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kisgyupo » 2014.07.15. 10:30

Kyle írta:
kisgyupo írta:Megcsináltam a formázást, sajnos ugyanaz a jelenség...

Akkor szerintem már csak kb. az maradt, hogy az adott zenefájl nem megfelelő, azt nem tudja lejátszani. Próbáld meg azt, amire kattintva kilép egy pendrive-ról elindítani, vélhetően onnan sem fog menni.

Az a bajom, hogy a ZENE nevezetű mappába be se akart lépni. Na ezt tegnap a formázás után megszüntettem és csak előadónként másoltam fel ZENE főmappa nélkül. Ráléptem az USB-re és fekete kép majd főképernyő. :(
Még az LG vinyót kipróbálom, átmásolgatom a cuccokat, ez egy kis idő lesz. De azt érdekesnek találom, hogy filmet tudok erről a WD-ről problémamentesen lejátszani.
Most a legutolsó béta firmware van a DUNE-n, tegyem vissza a "stabil" utolsó véglegest, lehet, hogy az is baj?

köszi
Gyupo
kisgyupo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.07.15. 09:27

kisgyupo írta:Megcsináltam a formázást, sajnos ugyanaz a jelenség...

Akkor szerintem már csak kb. az maradt, hogy az adott zenefájl nem megfelelő, azt nem tudja lejátszani. Próbáld meg azt, amire kattintva kilép egy pendrive-ról elindítani, vélhetően onnan sem fog menni.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kisgyupo » 2014.07.14. 20:59

kisgyupo írta:
Kyle írta:
kisgyupo írta:...Ez egy Western Digital Passport külső vinyó...

Megjegyzem, ezekkel van a legtöbb inkompatibilitási gond, valami nagyon fos elektronikát használnak. De legalább olcsók. A Dune NTFS-re formáz, az a Windows fájlrendszere is.

Az jó, mert az összes vinyom WD :( ... de eddig csak ezzel volt gond. Köszi, kipróbálom a formázást.

Megcsináltam a formázást, sajnos ugyanaz a jelenség. Filmeket viszont beolvassa. Nem is értem.
Találtam egy 750GB-os LG vinyót, még arra megpróbálom felmásolni a zenéket, de félek, hogy nem lesz változás.
kisgyupo

HozzászólásSzerző: kisgyupo » 2014.07.14. 16:52

Kyle írta:

Megjegyzem, ezekkel van a legtöbb inkompatibilitási gond, valami nagyon fos elektronikát használnak. De legalább olcsók. A Dune NTFS-re formáz, az a Windows fájlrendszere is.

Az jó, mert az összes vinyom WD :( ... de eddig csak ezzel volt gond. Köszi, kipróbálom a formázást.
kisgyupo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.07.14. 14:13

Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kisgyupo » 2014.07.14. 12:58

Kyle írta:Ha nem gond, hogy formáznod kell, akkor formázd a lejátszóval! Akkor biztosan nem lesz vele gondja. Ha mégis, akkor a ház elektronikájára fognám, hogy az nem kompatibilis a Mede8er-rel, de ennek nem sok a valószínűsége.

Szia,

Ez egy Western Digital Passport külső vinyó. Van belőle több is, azokon filmek vannak, sose volt még vele gond. Asztali gép is simán felismeri.
Meg tudom oldani a formázást, csak előbb át kell másolnom a cuccokat róla. Ha a Dune-vel formázom meg a vinyót, az asztali gépről ugyanúgy fogok tudni rá másolni a késöbbiekben ugye? Nem lesz valami más típusú rendszer rajta amit a win7 nem ismer meg? Kell valamire figyelnem Dune-vel való formázásnál, mert még nem csináltam sose vele.

köszönöm
Gyupo
kisgyupo

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.07.14. 12:11

Ha nem gond, hogy formáznod kell, akkor formázd a lejátszóval! Akkor biztosan nem lesz vele gondja. Ha mégis, akkor a ház elektronikájára fognám, hogy az nem kompatibilis a Mede8er-rel, de ennek nem sok a valószínűsége.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kisgyupo » 2014.07.14. 10:41

Kyle írta:
kisgyupo írta:...Létezik, hogy a Dune nem tudja kezelni a sok mappát/almappát?

Természetesen ez nem létezik. Valami sérülés van a fájlrendszerben a lemezen, javítsd egy lemezkarbantartó programoddal! Másik hibalehetőség, hogy pl. 2 TB-nál nagyobb lemezt nem kezel a számítógéped operációs rendszere (ha Windows), és trükkösen formázta le, hogy mégis használhass látszólag egyben 2+ TB-ot. De ez a módszer csak Windows alatt működik.

Szia,

A windows-os lemezkarbantartóra gondolsz? Vagy másikra? A windows-ost már lefuttattam és nem talált hibát. A gépem 2TB felett is kezel lemezt, de ez viszont csak 1TB. Formázzam meg újra a külső vinyót windows alatt, az segíthet?

köszi
Gyupo
kisgyupo

Következő

Vissza: Zenelejátszás