zenék lejátszása külső merevlemezről...sikertelenül

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: zenék lejátszása külső merevlemezről...sikertelenül

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.07.14. 10:39

kisgyupo írta:...Létezik, hogy a Dune nem tudja kezelni a sok mappát/almappát?

Természetesen ez nem létezik. Valami sérülés van a fájlrendszerben a lemezen, javítsd egy lemezkarbantartó programoddal! Másik hibalehetőség, hogy pl. 2 TB-nál nagyobb lemezt nem kezel a számítógéped operációs rendszere (ha Windows), és trükkösen formázta le, hogy mégis használhass látszólag egyben 2+ TB-ot. De ez a módszer csak Windows alatt működik.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

zenék lejátszása külső merevlemezről...sikertelenül

HozzászólásSzerző: kisgyupo » 2014.07.13. 21:40

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Most jutottam el odáig, hogy zenehallgatásra is használjam a Dune Lite 53D-n lejátszomat. Felmásoltam 1TB-nyi hanganyagot egy külső vinyóra. Minden előadónak saját mappája van, azon belül az albumok is mappákban (flac/wav/mp3 kiterjésztésüek).
Ha bekapcsolom a lejátszót látom is a zene mappát, viszont ha bele szeretnék lépni a kép fekete lesz és 2 másodperc múlva a főképernyő köszön vissza, ahol ismételten a vinyót kellene kiválasztani. Újbóli próbálkozás sikertelen.
Létezik, hogy a Dune nem tudja kezelni a sok mappát/almappát? Mert már egy-egy "lemezt" meghallgattam 1GB-os pendrive-al, tehát zenét le tud játszani a gép.
Előre is köszönöm a választ.

üdv
Gyupo
kisgyupo

Előző

Vissza: Zenelejátszás