bodnapet írta:Ezt milyen kutatás alapján nyilatkozod?...
Az alapján, amit látok itt a fórumon, más fórumokon és vevőinken (nem csak a Dune kapcsán, hanem zenelejátszóink kapcsán, amiből sok éve sok félét importálunk). No, meg a Dune-nek is van egy saját listája a felhasználók által kért funkciókról, azon sincs állítólag a Roon még előkelő helyen. Értem, hogy állandó téma az ezzel kapcsolatos fórumokon, annak a pár embernek, aki ott van, és ez érdekli. De azok közül is bizonyosan a többség nem a médialejátszóval oldaná meg a zenelejátszást, még akkor sem, ha lehetne. Remek zenelejátszók vannak erre a feladatra, számos gyártótól. Én sem egy TV-re csatlakozó eszközön szeretnék Tidal-t hallgatni, multiroom környezetben. Értem, hogy van akinek ez értékes funkció lenne, de nem a tömegeknek. Ahogy nem a lejátszó a NAS is egyben, ideális esetben, bár voltak erre is próbálkozások, amik el is haltak. De engem nem kell erről meggyőznöd, mert nem rajtam múlik, hogy lesz-e Roon-lejátszás a Dune-ön. Én már többször mondtam nekik, hogy felmerült a vevőink körében.