Film lejátszása közben akad a kép és a hang

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Film lejátszása közben akad a kép és a hang

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.04.26. 12:03

András89 írta:...Igazából nincs is kedvem már vele foglalkozni, hiszen garanciális. Hová tudom elküldeni?

A garancia levélen látod a címeket, vagy viheted az eladóhoz is (utóbbi a lassabb út). De megjegyzem, nem láttunk még olyan hibát, hogy az USB működik, csak így akadozik. Azért lett volna jó kideríteni, hogy mondjuk hálózatról mi történik, hogy ne egy egyébként hibátlan eszközt adj be bevizsgálásra, és feleslegesen fizess bevizsgálási díjat, ha kiderül, hogy nincs baja.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: András89 » 2021.04.24. 10:11

Megcsináltam a vissza állítást, ugyan úgy akadoznak a filmek továbbra is. Végig mentem az összes USB bemeneten, mindegyiknél kivétel nélkül jelentkezik a hiba.
Igazából nincs is kedvem már vele foglalkozni, hiszen garanciális. Hová tudom elküldeni?
András89

HozzászólásSzerző: András89 » 2021.04.21. 10:39

Ma du-án ha lesz időm kipróbálom a vissza állítást és a a hálózatról való lejátszást. Ha vannak fejlem jelentkezem.
Köszönöm az eddigi tippeket!
András89

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.04.21. 09:31

András89 írta:A vinyó nem külső tápos, usb-ről kapja a tápot...

Merevlemezből külső táposat javaslok, az USB-port nem biztos, hogy ad elég áramot. Vagy egy Y-kábelt, amivel két portról is fel tudja venni a tápot. Nem tudod kipróbálni hálózatról lejátszva? Akkor kiderülne, hogy az olvasási sebesség vagy a melegedés a gond.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: András89 » 2021.04.20. 17:00

A vinyó nem külső tápos, usb-ről kapja a tápot. Igazából Külső vinyóval 1x akartam filmezni, akkor volt ez a hiba utána azt hittem rossz a külső vinyó, így csak pendrive-okat használtam.
Én is túlmelegedésre gondolok. Viszont az előző kiírásomból az lemaradt, hogy csak nagy méretű filmeknél csinálja. Ha vmi kis 5-8Gb-os méretű filmet töltök és nézem, azzal nincs ilyen probléma. Ha már fölötte van 8-60Gb, minden akadozik rajta. Szellőzik rendesen, nincs eldugva sehova és nincs rárakva másik gépre sem, a komód tetején van teljesen egyedül. USB3 használom. Pendrive-ot is vettem 2 db teljesen újat, azt hittem azzal van gond, de mindegyikkel ugyan az a jelenség. Gyári állapot vissza állítása nem volt még, de ma kipróbálom.
Bocsi a topik miatt, hogy ide írtam csak új vagyok itt és örültem ha bárhova is tudok írni, semmilyen szoftvermódosítás nem történt a médialejátszón.
András89

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.04.20. 11:59

András89 írta:...Hallottatok már ilyen problémáról? A termék viszonylag új, tavaly decemberben vásároltam.

A merevlemez külső tápos, vagy USB-ről kapja az áramot? Amit írsz, olyan, mintha túlmelegedés okozná, mivel az idővel arányos. Szellőzik rendesen a lejátszó? USB3-as portról és USB2-ről is csinálja, minden pendrive-val és lemezzel, minden filmmel? Gyári állapot visszaállítása volt már?
(Milyen hardveres módosítás van a lejátszódon, hogy ebbe a topikba írtad a kérdésedet?)
Kyle
Adminisztrátor

Film lejátszása közben akad a kép és a hang

HozzászólásSzerző: András89 » 2021.04.19. 19:17

Sziasztok!

Adott egy Dune HD Pro 4K II.
Filmeket pendrive-ra illetve külső vinyóra szoktuk másolni, és csatlakoztatjuk a médialejátszóba. A film szépen el is indul, kb 20-30 perc elteltével elkezd akadozni a kép és a hang. Ilyenkor nem is folytatódik tovább rendesen a film, le kell állítanom, aztán újra indítani. Kis idő elteltével(5-10perc) ismétlődik a hiba. Ha kihagyom a médialejátszót és a tv-be dugom a pendrive-ot, úgy semmi probléma. Több pendrive-ot is kipróbáltam, mindegyikkel ugyan ez volt a jelenség. Így kizárásos alapon a médialejátszóra tippelnék, hogy ott a probléma. Szoftver frissítés megtörtént, a hiba továbbra is fenn áll. Hallottatok már ilyen problémáról? A termék viszonylag új, tavaly decemberben vásároltam.
András89

Előző

Vissza: HD filmek (pld. mkv, m2ts) lejátszása