MKV file lejátszása

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: MKV file lejátszása

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.11.07. 16:06

Tudomásom szerint nem létezik olyan fájl, ami a WD-n menne, és a Dune.ön nem, csak fordítva. Amíg nem írod le, hogyan és mi van összekötve a hangrendszerben, és mit állítottál be a Dune-ön, aminek szerinted jónak kellene lennie, addig nem tudunk segíteni. Gondolom a magyar kézikönyvet elolvastad. Ami nincs benne, az a béta firmware-ben megelent HDMI-vel kapcsolatos extra beállítások, mint a HDMI-CEC és a 8, 10, 12 bites színmélység. Ha nincs kép, az HDMI-kézfogási probléma, ami főleg a Pioneer tévéknél nem ritka sajnos. Keresni kellene ahhoz újabb frissítést, illetve megnézni mi a helyzet egy másik HDMI-kábbel. Persze csak az után, ha kiderült, hogy minden beállításod rendben van a Dune-ön. Tehát ezekre lennék kíváncsi.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

MKV file lejátszása

HozzászólásSzerző: redbulova » 2010.11.07. 15:22

Üdv
Tegnap vásároltam egy DUNE 3 base lejátszót. Eddig WD TV mediaplayert használtam ami egész jól müködött, de szeretnék előrelépni a minőségben. A filmek egy külső merevlemezen vannak, a filmeket 1TB bemásoltam a DUNE belső 2 TB-os merevlemezére. Meglepetésemre a lejátszó nem minden filmet játszik le, van ahol csak hang van, de az is csak sztereo, de kép nincs. Ha az MKV file elindul akkor a hang csak sztereo marad bármit állítok a hang beállításokon. Mi lehet a probléma? A WD gond nélkül játszotta őket DTS és AC3-ban egyaránt. Ha rákötöm a külső merevlemezt azzal is hasonló a helyzet. A rendszer HDMI-vel van összekötve. DUNE, NAD747, Pioneer plasma TV. A filmek internetről letöltött HD MKV filek, a WD mindet vitte, gond nélkül.
Köszi előre is a tapasztaltabbak válaszát
redbulova

Előző

Vissza: HD filmek (pld. mkv, m2ts) lejátszása