adam0510 írta:...Köszi a választ, így úgy látom a közeljövőben ez nem lesz megoldva.
Kérlek olvasd el EZT a mai posztomat!
adam0510 írta:...Köszi a választ, így úgy látom a közeljövőben ez nem lesz megoldva.
adam0510 írta:Kyle írta:adam0510 írta:...Köszi a választ, így úgy látom a közeljövőben ez nem lesz megoldva.
Ha Te is úgy gondolod, hogy ez nem sok embernek fontos, akkor arra számíts, hogy nincs prioritása. Ha tévedek, és mégis tömegek szeretnék, akkor viszont foglalkoznak vele. Megkérdezem, ha legközelebb beszélek a fejlesztőkkel. Egyébként nem ismerem azt a fogalmat, hogy „nem fér el az MKV konténerben”. Ez mit jelent?
Nem tudom, hogy sok embernek fontos-e, azt tudom, hogy sok esetben vannak külső hangsávok mellékelve filmekhez, konténer limitáció miatt(de ha Neked erről több információd van, kérlek oszd meg). És feltételezem azt ők akkor tudják megállapítani, hogy tömegek vagy nem tömegek szeretnék, ha nekik írnak direktben. Köszi előre is, ha megkérdezed.
Kyle írta:adam0510 írta:...Köszi a választ, így úgy látom a közeljövőben ez nem lesz megoldva.
Ha Te is úgy gondolod, hogy ez nem sok embernek fontos, akkor arra számíts, hogy nincs prioritása. Ha tévedek, és mégis tömegek szeretnék, akkor viszont foglalkoznak vele. Megkérdezem, ha legközelebb beszélek a fejlesztőkkel. Egyébként nem ismerem azt a fogalmat, hogy „nem fér el az MKV konténerben”. Ez mit jelent?
Kyle írta:adam0510 írta:A felirat tag problémát vagy a külső audio fájl lejátszását fogják megoldani?
Ahogy látszik az előző poztomban idézett sorban, a TAG-ekről írtam. A külső hangsáv nem hiszem, hogy sokakat érint (azt sem tudom, hogy tényleg nem játssza-e le, vagy mely formátumoknál van ez), általában beágyazott hangsávot használunk, illetve egy MKVmuxer-rel bármikor belerakható gyorsan.
adam0510 írta:A felirat tag problémát vagy a külső audio fájl lejátszását fogják megoldani?
henderson írta:...nem ismeri fel a felirat tag-eket, például a {\an8} felülre helyezési tag-et sem...
henderson írta:Nem tudom hogy tapasztalta-e más is, de nem ismeri fel a felirat tag-eket, például a {\an8} felülre helyezési tag-et sem....
Vissza: HD filmek (pld. mkv, m2ts) lejátszása
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég