BD lejátszása merevlemezről

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: BD lejátszása merevlemezről

HozzászólásSzerző: Thecult » 2011.09.16. 13:55

Sziasztok!

Egy BD50-es (sw) rippet (iso) szeretnék lejátszani egy HD Dune Prime-al. Sajnos nem megy, elindul de a film erősen szaggat. Mi lehet a gond? Eddig egy BD25-ös avat.r volt még meg, nekem azt simán vitte.
Kódolási gond lehet, vagy elérési? Előre is köszi az ötleteket!
Üdv Gaben

Az útvonal: syn NAS - E2000 router - HD Dune Prime
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thecult 2011.09.19. 18:34-kor.
Thecult

HozzászólásSzerző: nápolyi » 2011.08.09. 13:06

Sziasztok!

Van egy Smart D1 lejátszóm,az alábbi problémám van vele:

BD Filmet játszanék belső merevlemezről,a következő problémám van.

Dts hd master,Dolby true hd hangoknál,nem folyamatos a hang,az erősítő hol kap jelet,hol nem a dunetől!
Audio beállításoknál Bitstream-re van állítva,ha átállítom PCM-re akkor rendben a hang!

Ugyanezeket a BD filmeket ps3-mal is kipróbáltam az erősítővel,ott minden rendben!

Segítséget előre is köszönöm!
nápolyi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.07.26. 10:04

Ez azt jelenti, hogy van egy ilyen filmed (mi a címe?), vagy azt, hogy egyetlen film sem indul el? Van legalább 2 GB rendszermemória csatlakoztatva?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: redbulova » 2011.07.25. 22:17

Blu-ray BD 50 filmek inditásánál bejön a menü az inditás után se kép se hang. Miért lehet ez?
redbulova

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.04.28. 11:06

NAS-tól és hálózattól függ, hogy UDP, vagy TCP inkább. Próbáld ki mindkettővel. NO meg tudsz ugye csinálni egy olvasási tesztet, amiből rögtön látnád, hogy mekkora az átviteli sebesség. Nem a Dune-ön múlik egyébként, hiszen ő 90+ Mbit/sec sebességig jó, ilyen meg nincs egyetlen filmbben sem. Valami hálózati gond, vagy lassúcska NAS.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Thecult » 2011.04.28. 10:57

Egy Prime 3.0 készüléken próbáltam BR25 filmet lejátszani NAS ról (Avatar) de pár másodperc után szaggatni kezd. Tudtok rá gyors beállítási megoldást? A NAS könyvtárát UDF beállításon hagytam, nem TCP-n, számíthat ez?

Köszönettel Gaben
Thecult

HozzászólásSzerző: Black » 2011.03.01. 20:19

A helyzet változatlan, a legújabb firmware felrakása után is. Változatlanul nem indul el a film, 3 másodpercnél megáll.
Csak a next gombnyomásos módszer oldja meg ennél a mentésnél. El kell találni időben.

Nem emlékeztem már, hogy ezt a régiókód szervizfájlt feltettem-e korábban, de kódot biztosan nem váltottam.
Most feltettem a szervizfájlt, majd áttettem 1-esre, de rögtön kiírta, hogy a lejátszandó film B területi kódú, így visszatettem 2-esre.
Marad a next gomb.
Black

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.02.28. 12:05

Szerintem nem jó területi kódú lemezeket játszanál le, vagy a lejátszó olvasója másra van állítva, mint kellene. EZT olvastad a régiókód beállításáról? Illetve próbáld ki a holnapi hivatalos firmware-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Black » 2011.02.21. 07:21

Nincs más, mint a lejátszás indítása után rögtön nyomni kell egy next gombot. Az Avatar erre elindul.
Ez így van most a legújabb beta firmware esetén is, csak el kell találni a gombnyomást.
Azt nem értem, hogy időközben említettek valamelyik korábbi firmware-nél olyat, hogy most már ettől kezdve játssza az új védelmeket, pont az Avatart.
Viszont korábban is játszotta, meg utána is ugyanígy ezzel a next trükkel megy csak. Azt mondják, hogy lehetnek különböző untouched rippek és talán ezért.
PC-n simán és teljes menüvel működik például Acrsoft TotatMedia Theatre programmal. A Dune ezek szerint ilyen.
Black

HozzászólásSzerző: morpheus » 2011.02.20. 12:10

Sziasztok,

most vettem egy HD Max-ot, ráraktam a legujabb beta firmware-t és több blu ray lemezt probáltam lejátszani (Avatar, Braveheart, Gladiator) de mindegyiknél a betöltés elindulása után azt írja ki hogy nem lehet lejátszani biztonsági szabálysértés miatt, és le is áll a lejátszás. hiába nyomogatok gombokat a lejátszás elindulása után, minden esetben ezt írja ki. Valakinek van ötlete hogy lehet ezt orvosolni?

köszi,
Zsolt
morpheus

ElőzőKövetkező

Vissza: Blu-ray lejátszása