Blue-Ray lejátszása NAS-ról

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Blue-Ray lejátszása NAS-ról

HozzászólásSzerző: redbulova » 2011.12.03. 20:08

Sziasztok!
A problémám a következő. Az eszközök Dune base3, Synology DS212+,Belkin router Minden tökéletesen működött, azonban vettem egy Linksys 4200E routert ugyanazzal az összekötéssel a BD50 filmek szaggatva mennek, ha visszateszem a majd 10 éves Belkint minden gond nélkül megy a film. Van valakinek tapasztalata hogy mi lehet a gond? Kompatibilitási probléma?
redbulova

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.12.01. 11:04

szabvem írta:Cartman írtad hogy "ha a Dune-ön azt a megosztást tallózod amihez csatoltad, akkor fájlszinten látod a lemezképed tartalmát" ez pontosan mit jelent nem egészen világos...

A QNAP-on is fel tudod mountolni az ISO-t. Lesz belőle egy megosztás. Ehhez csatlakozol a Dune-nel, akkor tudod böngészni a fájlokat a BD lemezről, és el tudod indítani a legnagyobb m2ts-t, ami maga a film.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.12.01. 11:02

Szerezd meg más forrásból az Avatar-t, azzal nem lesz gondod. Az első kiadásnál tényleg egy NEXT-et kell nyomni a copyright feliratnál.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: szabvem » 2011.12.01. 01:35

Köszönöm a tanácsokat, annyit sikerült kibogarásznom a topikokból, ha az elején megnyomom a "tovább" gombot elindul a lejátszás. Ez igaz is de valahol a film közepén kezdi el.
Néha sikerül behozni a menüt és akkor úgy viselkedik mint a többi iso file-om. Azonban ha bekapcsolom az info tartalmat elkezd beszaggatni, és ugrándozik a lejátszási sebesség.
Úgyhogy valami nem kerek ezzel a lejátszóval, legalábbis ennél az iso-nál . Lehet h valamilyen fajta kódolást tartalmaz az AVATAR DRD, bár a WD simán viszi és az ára pont az egynegyede a Dune-nek elég ciki.

Cartman írtad hogy "ha a Dune-ön azt a megosztást tallózod amihez csatoltad, akkor fájlszinten látod a lemezképed tartalmát" ez pontosan mit jelent nem egészen világos.

Egyébként nekem egy Qnap 219P+-os NAS-om van nem hiszem h azzal lenne gond eddig hiba nélkül működött.

Olvastam hogy másnak is gondja van az AVATAR iso val én a saját példányt rippeltem be és Any DVD-t használtam a többi blue ray lemezem tökéletesen megy menüvel.
szabvem

HozzászólásSzerző: Cartman » 2011.11.29. 12:50

szabvem írta:Sziasztok!

Pár napja vásároltam egy DUNE HD1-es lejátszót.
Alapjában véve jól működik. Azonban az egyik blue ray iso file-al nem boldogúl.
A hálozati tárolómon van több blue ray iso file amiket tökéletesen lejátszik, de ezt (AVATAR) öt másodpercig játsza le azzal a felirattal h valamilyen probléma van a lejátszászommal frissítsem azt, a szöveget feltehetőleg az iso file-ból olvassa ki.
A lejátszás alatti info ablak azt jelzi a teljes hossz nyolc másodperc (ennyit tölt be belőle), és title-nál 6553/90-et jelez ki, 6553 pirossal jelenik meg.
Egyébként a filet egy lényegesen olcsobb WD lejátszó tökéletesen viszi, persze menü nélkül.
A firmware-t frisítettem, de az előzővel is ugyanezt csinálta a jelenlegi 110606_1315

Valakinek van erre ötlete mi lehet a gond?

Előre is köszönöm ha valki meg tudja oldani a problémát!

Nem tudom milyen hálózati tárolód van, de ha Synology, akkor a DSM 3.2 ótá már natívan képes iso fájlok felmountolására, így, ha a Dune-ön azt a megosztást tallózod amihez csatoltad, akkor fájlszinten látod a lemezképed tartalmát.
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: gaborca » 2011.11.29. 10:40

Próbáld meg kiszedni a könyvtárstruktúrát az ISO-ból, és azt lejátszani a NAS-ról. A legegyszerűbben a Daemon_Tools_Light progival tudod kiszedni, ami egyébként is egy hasznos progi..:) (Windows alatt)
A DTL egy virtuális BR/DVD/CD meghajtót hoz létre, amiben file-struktúra szinten meg tudod nézni az ISO tartalmát. Onnnan meg Ctrl+C és Ctrl+V-vel átmásolod valahová a NAS-odon. Ha így lejátsza a DUNE, akkor az ISO volt rosszul elkészítve..

Üdv,
Gaborca
gaborca

Blue-Ray lejátszása NAS-ról

HozzászólásSzerző: szabvem » 2011.11.27. 14:43

Sziasztok!

Pár napja vásároltam egy DUNE HD1-es lejátszót.
Alapjában véve jól működik. Azonban az egyik blue ray iso file-al nem boldogúl.
A hálozati tárolómon van több blue ray iso file amiket tökéletesen lejátszik, de ezt (AVATAR) öt másodpercig játsza le azzal a felirattal h valamilyen probléma van a lejátszászommal frissítsem azt, a szöveget feltehetőleg az iso file-ból olvassa ki.
A lejátszás alatti info ablak azt jelzi a teljes hossz nyolc másodperc (ennyit tölt be belőle), és title-nál 6553/90-et jelez ki, 6553 pirossal jelenik meg.
Egyébként a filet egy lényegesen olcsobb WD lejátszó tökéletesen viszi, persze menü nélkül.
A firmware-t frisítettem, de az előzővel is ugyanezt csinálta a jelenlegi 110606_1315

Valakinek van erre ötlete mi lehet a gond?

Előre is köszönöm ha valki meg tudja oldani a problémát!
szabvem

Előző

Vissza: Blu-ray lejátszása