FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 
Dune HD » Hírek

Hírek

TV-102W beépített DVB-T tunerekkel
2013. július 18.

Hamarosan kapható lesz a legkisebb Dune HD lejátszó, a TV-102W beépített tunerrel szerelt változata is. Egészen pontosan két modell is érkezik, az egyik DVB-T (pl. Magyarország), a másik DVB-T2 tunerrel készül, hogy bármely európai országban eladható legyen...

A belső tuner miatt a hátlapra került egy koax antenna csatlakozó is természetesen, de más változást itt nem láthatunk majd. Az előlapon azonban immár kettő USB2.0 aljzat is lesz:

 

A TV-102W eddig is használható volt a külön kapható USB-s DVB-T tunerrel, de azt az egyetlen előlapi aljzatba csatlakoztatva egyrészt elég csúnya látványt mutatott, másrészt nem maradt ekkor szabad USB-port. A TV-102-T/T2 modelleknél azonban nem csak hogy nem foglal el USB-csatlakozót a tuner, de még akár egy második eszközt is bedughatunk az egyik aljzatba, ezután is marad szabadon még egy port – pl. külső háttértár, vagy billentyűzet számára.

Bár a tuner beépítésre került (és még ettől sem változott a TV-102 apró mérete), kódkártyaolvasó most sincs a készüléken, így továbbra is csak a szabadon fogható földfelszíni digitális tévéadásokat tudjuk az új modellekkel is nézni, rögzíteni. A külső infravevő ezentúl is tartozék, így elrejthető a lejátszó – ami így már (fel)vevő is.

Az idehaza is használható TV-102W-T ára még nem ismert, de vélhetően annyiba fog kerülni, mint az alap 102-es és egy USB-s tuner. A hazai forgalmazóknál 2–3 héten belül várható a felbukkanása.

A TV-102-T gyártói oldala: link...

  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .