FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 
Dune HD » Hírek

Hírek

Dune HD lejátszók az Audio Video & Multimédia Trend 2012-n
2012. november 6.

2012. nov. 10-11-én, a Váci úti WestEnd Hiltonban rendezik az egykor Házimozi és Hifi Show-nak hívott népszerű kiállítást Audio Video & Multimédia Trend 2012 néven. A Dune HD lejátszókat ebben az évben is meg lehet majd tekinteni, és a közelgő újdonságokról is szó esik majd.

Az ország legnagyobb multimédiás kiállításán bárki tudakozódhat afelől, hogy miért éppen a Dune HD különböző modelljei illenek bele otthoni házimozirendszerébe, miért ezek az eszközök legyenek a hálózati médialejátszás sarokkövei. Ha valakinek az egyszerű kezelhetőség, a teljes értékű Blu-ray lejátszás, a lehető legszélesebb körű fájlkompatibilitás, a magyar menü, a bővíthetőség számít esetleg, mind megtalálhatja számítását a népszerű modellek között, ugyanakkor egy újdonság beharangozása is megtörténik majd. Hamarosan érkezik a Dune HD Base 3D, az első 3D-s Dune, amiről a forgalmazó munkatársai adnak bővebb tájékoztatást.

A magyarországi disztribútor, a NEON Multimedia Kft. szeretettel vár minden látogatót a budapesti WestEnd Hilton hotel M. szintjén lévő BOARD I. terembe. A helyszínen 3000 Ft-os jegyárból előre regisztráltaknak 40% kedvezmény jár, ezért javasolt regisztrálni AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN, ahol minden egyéb információ megtalálható a programokról, kiállítókról.

  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .