FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 
Dune HD » Hírek

Hírek

Díjat nyert Amszterdamban a Dune HD TV-101
2011. szeptember 23.

A HDI Dune új, megfizethető, Sigma Designs 8670 alapú médialejátszója, a set-top-boxként is funkcionáló Dune HD TV-101 nyerte az amszterdami IBC kiállításon megrendezett Connected World.TV Awards egyik díját idén, a CONNECTED TV PRODUCT OF THE YEAR-t.

A Dune HD TV-101 olyan ismert versenytársakat győzött le kategóriájában, mint a Sony Bravia, a Panasonic Viera Connect, a Samsung LED Series 8000 vagy éppen a Sanyo DP47460.

A Dune HD TV-101 egy kis méretű, univerzális hibrid médialejátszó, ami lehetővé teszi az átlagos és a kiemelkedő minőségű, akár fullHD-s (1080p) videók lejátszását, valamint a digitális TV-programok fogadására alkalmas specializált set-top-box-ként is használható. A TV-101 elősorban kis mérete, elegáns, modern kialakítása és mérsékelt ára miatt figyelemre méltó. Ám annak ellenére hogy a készülék egy tenyérben elfér, funkcionalitását nem határozza meg mini mérete. A TV-101 hozza elődeinél, a szaksajtó által minden lehetséges díjjal kitüntetett Dune HD lejátszóknál megszokott képességeket. Ezt pedig a legújabb Sigma Designs SMP8670 médiaprocesszor teszi lehetővé.

Az első szállítmány október felé érkezik Magyarországra.

  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .