Szerző: maxhim » 2020.04.06. 19:34
Nos, megint akadt egy kis probléma a lejátszóval. Nekiálltam zenét hallagni, de nem tudok. Az első szám elidítása óta, minden egyes zene lejátszását megszakítja 1 perc 42 másodperc után és automatikusan átlép a következőre. Ez így megy már több, mint két órája. Lekapcsoltam a főkapcsolóval, áramtalanítottam, csináltam egy gyári visszaállítást, reseteltem az OpenWrt-t de semmi változás. Akármit csinálok, másodpercre pontosan 1:42-nél már lép is a következőre.
Ami biztos :
WAV-nél, MP3-nál és OGG-nál nem csinálja, de
Az összes létező FLAC-nál, APE-nál és M4A-nál igen.
Teljesen mindegy milyen meghajtóról indítom, mindig ez az eredmény.
Csak a gyári lejátszóval produkálja, az SPMC-vel például nem!
Mielőtt kérdeznéd, nem hibásak a fájlok, tegnap is, tegnap előtt is sőt, szinte minden nap hallgatom őket a DUNE-ről, mióta csak megvettem a lejátszót.
Szóval ennyi. Lehet, hogy pofon egyszerű a megoldás, lehet, hogy valami kodek vagy beállítás nem jó, de nem működik. Tegnap is zenéltem vagy két órán keresztül, ma meg elindítom és ezt produkálja. És miért pont 1:42-ig szól minden zene? Fogalmam sincs mi a baja és igaz ugyan, hogy nagyon szeretem a lejátszót, de kezdek kissé kiakadni rá. Az utolsó egy héten több problémám van vele, mint fél év alatt.
Valami ötlet a részetekről?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX