Zenelejátszás

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Zenelejátszás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.04.10. 22:06

maxhim írta:...úgy rémlik, hogy pont itt írták (írtad?), hogy a DUNE-nél a béta verzió szinte már a végleges, úgyhogy nyugodtan fel lehet tenni...

Általában így is van. De néha lehetnek benne ilyen látványosabb hibák. Korábban is előfordult, később is biztos lesz ilyen még.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2020.04.07. 16:16

Közben tegnap este már én is rájöttem erre két, egyel régebbi firmware oda-vissza telepítése után. Megírtam volna előbb is, de most kerültem csak gép elé. Így most jó, de nem nagyon értem, mert a megjelenés óta fent volt a legújabb, és azóta ezzel sem csinált ilyet! Sem tegnap, sem tegnap előtt, pedig akkor is hallgattam zenét. Most az egyel régebbi van fent, ezzel minden pöpec. Az istenért nem találom most, de úgy rémlik, hogy pont itt írták (írtad?), hogy a DUNE-nél a béta verzió szinte már a végleges, úgyhogy nyugodtan fel lehet tenni. Tudom, én is odaírtam most, hogy SZINTE, és én is tudom, mit jelent a béta szó. De eddig is feltettem minden bétát, és nem volt gond velük. De nem is az a furcsa, hogy van hiba egy bétában (hisz még a véglegesekben is van : ebben is) hanem inkább az, hogy pont ott van benne hiba, ahol eddig hibátlan volt. Bár gondolom a fejlesztett kodekdetektálás miatt kerülhetett bele ez a probléma.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.04.07. 15:59

maxhim írta:...Valami ötlet a részetekről?

Van. Ne telepíts béta verziókat, vagy ha igen, ilyen esetben jelezd, tedd vissza az előzőt, és megoldódott... Kipróbáltuk, a hiba a legújabb, április 2-án megjelent bétában van benne csak. Jelentettem a hibát a programozóknak, köszi!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Zenelejátszás

HozzászólásSzerző: maxhim » 2020.04.06. 19:34

Nos, megint akadt egy kis probléma a lejátszóval. Nekiálltam zenét hallagni, de nem tudok. Az első szám elidítása óta, minden egyes zene lejátszását megszakítja 1 perc 42 másodperc után és automatikusan átlép a következőre. Ez így megy már több, mint két órája. Lekapcsoltam a főkapcsolóval, áramtalanítottam, csináltam egy gyári visszaállítást, reseteltem az OpenWrt-t de semmi változás. Akármit csinálok, másodpercre pontosan 1:42-nél már lép is a következőre.

Ami biztos :

WAV-nél, MP3-nál és OGG-nál nem csinálja, de
Az összes létező FLAC-nál, APE-nál és M4A-nál igen.
Teljesen mindegy milyen meghajtóról indítom, mindig ez az eredmény.
Csak a gyári lejátszóval produkálja, az SPMC-vel például nem!
Mielőtt kérdeznéd, nem hibásak a fájlok, tegnap is, tegnap előtt is sőt, szinte minden nap hallgatom őket a DUNE-ről, mióta csak megvettem a lejátszót.

Szóval ennyi. Lehet, hogy pofon egyszerű a megoldás, lehet, hogy valami kodek vagy beállítás nem jó, de nem működik. Tegnap is zenéltem vagy két órán keresztül, ma meg elindítom és ezt produkálja. És miért pont 1:42-ig szól minden zene? Fogalmam sincs mi a baja és igaz ugyan, hogy nagyon szeretem a lejátszót, de kezdek kissé kiakadni rá. Az utolsó egy héten több problémám van vele, mint fél év alatt.

Valami ötlet a részetekről?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

Előző

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések