Duál dokkoló

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Duál dokkoló

HozzászólásSzerző: maxhim » 2020.03.27. 14:12

Kyle írta:Mert ez a dokkoló képes mountolni két HDD-t a számítógépeden bármilyen segédprogram nélkül?

PC-re, laptopra dugva azonnal látja egyszerre a két behelyezett HDD-t. Program, telepítő, driver nincs is hozzá, ezt az oldalon és a leírásban is írják.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

Re: Duál dokkoló

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.03.23. 16:24

maxhim írta:...Egy a lényeg, nem tudom úgy működésre bírni, hogy a források menüpont alatt mindkét meghajtó megjelenjen a direktbe rákötött mellett...

Mert ez a dokkoló képes mountolni két HDD-t a számítógépeden bármilyen segédprogram nélkül? Tehát van benne egy beépített USB-HUB bizonyosan? Nem a lejátszónak/számítógépnek kell tudnia ezzel kapcsolatban semmit szerintem. Egy USB-porton akkor lehet két meghajtó, ha van előtte egy HUB.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Duál dokkoló

HozzászólásSzerző: maxhim » 2020.03.23. 15:29

Sziasztok!

Van egy AXAGON ADSA-ST dokkolóm, amibe két meghajtót lehet csatlakoztatni egyszerre. Több, mint egy éve használom, teljesen elégedett vagyok vele. Most azonban beletettem egy második HDD-t is, de sajnos nem működik egyszerre a régivel. Ha beledugok egyet, akkor azt látja, ha kihúzom, akkor meg csak a már bent lévőt. Három merevlemezzel is próbáltam különböző párosításokkal, de semmi változás. Egy a lényeg, nem tudom úgy működésre bírni, hogy a források menüpont alatt mindkét meghajtó megjelenjen a direktbe rákötött mellett. Lehet, hogy ez az android miatt van? Találkoztatok már ilyennel, esetleg lehet erre valami megoldás? Vagy teljesen feleslegesen vettem duált ehhez a lejátszóhoz? Köszi a válaszokat!
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések