Csempés elhelyezes

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Csempés elhelyezes

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.21. 17:20

Kyle írta:
MasterDj írta:...Ezt az adatbázis mi alapján keresi le?

A themoviedb.org adatbázisát használja kb. minden lejátszó jukeboxa. Ez közösségi oldal, fel tudsz vinni Te is bármi infüt (pl. magyarul), ami nincs ott.

jaj de jó hir köszönöm szépen :)
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.01.21. 14:30

MasterDj írta:Ez mitől lehet?

Gyanítom, a tévéd ennyi idő alatt vált képfrekvenciát (a belső lejátszója meg nem tud ilyet, vagy gyorsabb, mint HDMI-forrást használva. Kérlek, a megfelelő topikban beszéljünk ezekről! Nem Pro 4K specifikus kérdés, és nem is a Csempés elhelyezésről szól amiket kérdeztél legutóbb.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.01.21. 14:28

MasterDj írta:...Ezt az adatbázis mi alapján keresi le?

A themoviedb.org adatbázisát használja kb. minden lejátszó jukeboxa. Ez közösségi oldal, fel tudsz vinni Te is bármi infüt (pl. magyarul), ami nincs ott.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.21. 12:47

Találtam még egy érdekességet ha filmet intiok a lejátszón a hang egyből indul még a kép csak 3másodperccel később. próbáltam tévén is inditottam ott azonnal mutatja a képet. Ez mitől lehet?
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.20. 21:27

Közben van egy új észrevétel. Nem talál egy filmet de szerencsére ott van keresés IMDB ID alapján. Okés akkor megadom neki a számot ami a következő 2064297 és ki irja nincs találat mikor gépen megnéztem és ezt irja ID-nek. Ezek szerint ez a kereső nem tökéletesen müködik ?
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.20. 13:23

Lenne még itt egy észrevétel. Mikor a Jukebox lehozza a fimekről szóló leirásokat részleteket ott bizony van olyan évad egy sorozat esetlben ahol egyik rész magyarul irja le másikat már angolul. Ezt az adatbázis mi alapján keresi le? Át lehet azokat irni ahol angolul van ? ha igen akkor hogy tudom ezt megtenni ????
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.01.15. 14:40

MasterDj írta:...De azt nem lehet beállítani egyből az összes kategórián belül legyen és a filmeket láthassam ?

Szerintem nem. A másik kérdésre ha válaszolnék, csak azt tudnád meg, nekem melyik elrendezés tetszik. Olyan, mintha azt kérdeznéd bárkitől, hogy kékre vagy pirosra fess otthon egy falat. Amilyen Neked tetszik. Amelyik jól látszik az adott képernyőn...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.14. 22:07

Nagyon jó lett fülig ér a szám :D
Még a columbot is úgy rendbe vágta hihetetlen nagyo ntetszik köszönöm a segítésged.
Még lenne két kérdésem be lehet állítani mikor bekapcsol a készülék, hogy egyből a Jukeboxot hozza be. De azt nem lehet beállítani egyből az összes kategórián belül legyen és a filmeket láthassam ?
Illetve melyik elrendezést javasoljátok? Tudom egyén függő izlések és pofonok. De, hogy célszerübb? Kis csepék és jobb oldalt mutatha nagyban és alatta a film cimmel? Vagy csak a nagy csepék és semmi más?
Ebben a két kérdésben segítsetek még kérlek :)
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.14. 21:18

Kyle írta:
MasterDj írta:...Vagy ezt a junkeboxban kell ?????????

Erről szól a jukebox, erre találták ki. Az ő feladata a filmgyűjtemény grafikus megjelenítése, rendezése.

Köszönöm :)
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.01.14. 15:33

MasterDj írta:...Vagy ezt a junkeboxban kell ?????????

Erről szól a jukebox, erre találták ki. Az ő feladata a filmgyűjtemény grafikus megjelenítése, rendezése.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések