Szaggat a film

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Szaggat a film

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.09.24. 19:27

MasterDj írta:...a lejátszóra tippelek nem tudja a filmeket tökéletesen lejátszani...

Ezt még senki nem mondta, így nem valószínű. Nem konvertál semmit, felskáláz a hardver, nem a szoftver. Megpróbálnám hálózaton keresztül lejátszani, gyanítom, ott nem csinálná. De az is érdekes kérdés, mennyi az adott bitsebesség a probléma pillanatában, illetve látszik-e az infó ablakban, hogy volt kihagyott képkocka, azaz akadás (azt hiszem, ezt az infót az Androidos modellek is kiírják). Azt gyanítom, az USB-s adatátvitellel van valami gond, aminek sok oka lehet.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Szaggat a film

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.09.24. 18:02

Olyan problémával találkoztam hetek óta némelyik film bizony egy pillanatra laggol vagy is szaggat majd ismét megy tovább normálisan. Külső usb 3.0 dupla tápkábeles külső merevlemzről nézem a filmet. Ami feltünt rá kötöttem gépre onnét inditottam el a filmet és ott nem csinálta az adott filmel ezt a jelenséget. Vissza kötöttem a lejátaszóra és ismét csinálta. Tettem bele egy 7200 rpm belső stata vinyót amire ugyan ezt a filmet másoltam fel és szintén ezt csinálta. De kérdem én gépen miért nem és a lejátszón miért? Nem lenne tökéletes minden filmmel a lejátszó ??? Mi lehet a probláma ???? A lejátszó csutka gyári beállitáson van a külső vinyó is dupla tápkebeles és töredezetségmentesitve is van. Nincs semmi ötletem a lejátszóra tippelek nem tudja a filmeket tökéletesen lejátszani. vagy nem pufferel vagy a full hd filmeket átkonvertája 4k-ban és azért lehet ez. nincs öteltem sajnos...
MasterDj

Előző

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések