IPTV lejátszás M3U fájlból

Olyan problémák helye, amelyek a hardver vagy a szoftver miatt nem minden Dune HD lejátszót, csak – feltehetően – a Solo 4K-t érintik

Re: IPTV lejátszás M3U fájlból

HozzászólásSzerző: astrago » 2019.08.04. 02:19

szakika írta:
Kyle írta: Andriodos app itt nem játszik, mert ez Sigma procis gép.

My iptv pluginra keress rá a a fórumon Az utólag telepítehető pluginok fejezetnél.
astrago

HozzászólásSzerző: szakika » 2019.07.26. 15:22

Kyle írta:Az eredeti módszernek, amire hivatkozol, most is (az Androidos modelleken) kell működnie, de nem próbáltam soha. Írd meg, mire jutottál! Illetve ha találsz Androidos appot, ami kezeli a lejátszási listádat (VLC, KODI?), akkor az is megoldás lehet.

Kipróbáltam, működik is, de rendkívül primitív módon. Rákattintok az m3u fájlra és bejön az első csatorna. Lejátszás közben megnyomva a pop up gombot, bejön a lejátszási lista. És itt van a primitívség. Nem jeleníti meg a csatorna nevét, - pedig az m3u-ban benne van - hanem csak az url első 20 karakterét. Így semmit nem lehet megtalálni. Annyit lehet csinálni, hogy a kedvenc csatornáidnak csinálsz 1-1 m3u fájlt, amiben csak az az egy adó van és a fájl neve lesz a csatorna neve. Andriodos app itt nem játszik, mert ez Sigma procis gép.
szakika

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.07.25. 14:42

Az eredeti módszernek, amire hivatkozol, most is (az Androidos modelleken) kell működnie, de nem próbáltam soha. Írd meg, mire jutottál! Illetve ha találsz Androidos appot, ami kezeli a lejátszási listádat (VLC, KODI?), akkor az is megoldás lehet.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

IPTV lejátszás M3U fájlból

HozzászólásSzerző: szakika » 2019.07.25. 13:15

Van egy M3U kiterjesztésű fájlom, ami több ezer TV csatornát tartalmaz. Hogyan tudom ezt lejátszani? Csatornánként kell létrehozni 1-1 m3u fájlt és ezeket feltöltögetni? A régi leírásból ez tűnik ki.
szakika

Vissza: Solo 4k specifikus kérdések