Jukebox

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Jukebox

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.06.18. 10:31

De úgy túnik mégsem hiba, mert azóta ugyan úgy fent van a Nova és minden jó. Az is működik és a menü is hibátlan. Értem én, hogy el van dugva az android, de akkor is csak az az alapja ugyan úgy, mint minden androidos eszköznek. De leírom megint : nem számít, mert ha valóban a Nova kevert be és esetleg fog a jövőben is, akkor letörlöm mert nem létfontosság.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.06.17. 09:00

maxhim írta:...a DUNE héjában nem jó valami...

Ez egy Androidos médialejátszó, nem egy androidos telefon. Nem arra készült, és ezentúl sem úgy fogják fejleszteni, hogy hibátlanul kezeljen mondjuk egy másik launchert is. Legalább is a leírásodból úgy látom, hogy ez a gond, ha jól fut a telefonodon, ha nem. Ahogy látod, itt elég jól el van „temetve”az android, és ez is a cél. Használj bátran bármilyen telefonon megszokott programot, de nem fogunk tudni segíteni a hasonló hibák megoldásán.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.06.17. 07:25

Kyle írta:Azt biztosan mondom, hogy két launcher appnak nem sok értelme van. Ha nem tetszik a Dune sajátja, akkor tegyél fel másikat (bár nem garantált, hogy az jól fog működni a Dune rendszerén bármi más), ha meg másikat tettél fel, akkor ne akard a Dune sajátját használni, ne hiányozzon, ha nem működik (jól)!

A telefonomon jelenleg is három launcher van feltelepítve, és minegy, hogy éppen melyiket használom érdekes módon mégis minden működik! Hangulat kérdése, több is van amit szeretek. Szóval értem én, hogy mit írsz de nem adok igazat. Csak akkor keverhet be egy launcher (főleg a Nova, amit ezer éve használok és minden eszközömön hibátlan), ha a DUNE héjában nem jó valami. Valójában lényegtelen hisz itt nem is használom, de nem értek egyet veled ezzel kapcsolatban!
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.06.16. 10:07

maxhim írta:...Nem mintha nagyon számítana, mert ha tényleg e miatt van akkor törlöm.

Azt biztosan mondom, hogy két launcher appnak nem sok értelme van. Ha nem tetszik a Dune sajátja, akkor tegyél fel másikat (bár nem garantált, hogy az jól fog működni a Dune rendszerén bármi más), ha meg másikat tettél fel, akkor ne akard a Dune sajátját használni, ne hiányozzon, ha nem működik (jól)!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.06.15. 07:24

Kyle írta:
maxhim írta:...a Nova Launcher...

Ha egy saját launchert telepítesz, akkor ne várd el, hogy amellett a Dune-féle is működjön. A főmenü egy launcher app...

Én is erre gyanakodtam először, de most is fent van és egyenlőre telljes menüm van. Ráadásul eddig is fent volt, és eddig is működött. Lehet, hogy a frissítés miatt keveredett be. Nem mintha nagyon számítana, mert ha tényleg e miatt van akkor törlöm.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.06.14. 15:10

maxhim írta:...a Nova Launcher...

Ha egy saját launchert telepítesz, akkor ne várd el, hogy amellett a Dune-féle is működjön. A főmenü egy launcher app...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.06.14. 14:38

Megint eltűntek. Ami történt : letöröltem a gyári SPMC-t és Netflixet, feltettem mindegyikből az újat. Plusz a Zeta torrent + a Nova Launcher. mire visszaléptem a menübe megint csak a lent felsoroltak vannak ott. Csináltam hát egy újabb gyári visszaállítást, megint megjelentek a menük. Kezdtem előről. Végigcsináltam ugyan azokat a törléseket és telepítéseket amiket az előbb, de most minden művelet után ellenőriztem, hogy teljes-e a menü. Kész lett és egyenlőre ott van minden, de így már nem tudom meddig....
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.06.13. 15:39

Visszaállítottam és lőn csoda, megjelentek a hiányzó menük. Sőt, lett egy TV ikon is :) Nem tudom miért csinálta, de érdekes....
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.06.13. 14:52

maxhim írta:...Ennyi, nincs ott a főmenüben.

Mág nem láttam ilyet, de csinálj egy gyári állapot visszaállítását! HIányzik a Recent és még több más menüpont is a listádból.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.06.13. 14:33

Források - Kedvencek - Beállítások - Android alkalmazások - Dune HD alkalmazások

Ennyi, nincs ott a főmenüben. Szerintem sem lehet kikapcsolni, ezért nem értem....
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

Következő

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések